ירקות מאודים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ירקות מאודים

ירקות מאודים

ירקות מאודים  תבשיל קלאסי כשעושים סדר במקרר, כל הירקות שיש בבית, אפשר להכניס בפנים. מתאים בתוספת אורז, פירה, או סתם כך על לחם טרי, יוצא צבעוני ויפה,
יופי של תוספת, אני יכולה לאכול ישר מהמקרר בלי לחמם קודם, והכי חשוב קלי קלות הכנה וטעים מאוד.
לא לשכוח את החלה הטרייה ליד, מצידי אפשר לוותר על המנה העיקרית ולאכול רק את זה.

מרכיבים:

2 בצלים חתוכים לקוביות
2 חצילים חתוכים לקוביות
3 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
3 קישואים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
קופסת רסק עגבניות קטנה
1.5 כוס מים
סוכר
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, להוסיף את הבצל ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, להוסיף את החציל ולהמשיך לטגן, להוסיף את הפלפלים ולהמשיך את הטיגון, כשהירקות מעט מתרככים להוסיף את העגבניות לטיגון קצר ולהוסיף את שאר המצרכים.

  1. 2. לבשל כ 15 – 20 דקות, מידי פעם לערבב ולבדוק טעמים.

הערות: תשאירו משהו לארוחה ולא לחסל הכל ישירות מהסיר’ מדברת מישהי שרק “טועמת” כל פעם ומשום מה מחסלת.

46316 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גולדי : “הכנתי השבוע, יצא טעים מאוד!! וגם בעלי שלא נוגע בחצילים ביקש עוד.. ואהב ממש..
מומלץ ביותר!”

102
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

היי ניקי, אפשר לוותר על החציל?

איריס

יצא טעים, בבוקר הכנתי שקשוקה ממה שנשאר

דנה

היי ניקי,
אני לא גרה בארץ ולא יודעת כמה יש בקופסת רסק קטנה- את יכולה אולי לפרט לי? תודה!

לול

היי ניקי,
תודה על המתכון הקליל.
שאילתה קטנה: כמה זמן בערך עלי לטגן את הירקות?
האם מדובר בערבוב רציף?
תודה מראש
וגמר חתימה טובה

תהילה

היי ניקי,
נראה מתכון מעולההה יש לי כבר את הטעם בפה 🙂
שאלה,האם צריך לכסות?
תודה

נטלי

ניקי האם אפשר להוסיף בטטה לתבשיל?

פנינה

האם אפשר להקפיא את התבשיל
תודה על כל המתכונים הנהדרים שלך.