סלט חצילים ופלפלים קלויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים ופלפלים קלויים

סלט חצילים ופלפלים קלויים. לתת ביס ולהתענג מכל רגע. מסוג התוספות שנגמרות עוד לפני ששמו אותה על השולחן. כל אחד רק טועם, “במקרה עברתי במטבח ורציתי לטעום” זה מרגיז אותי , מה אי אפשר לחכות קצת ?
כל ההסברים “חכו לארוחה, סבלנות, טוב די מספיק תצאו מהמטבח” לא עוזרים לי והסיר מתרוקן כאילו לא הכנתי כלום. תוספת מדהימה עם חלה שסופגת את הטעמים של החצילים והעגבניות והרוטב אלוהים ישמור עדיף שאני יתפוס מרחק לפחות עד הארוחה .
אם במקרה הצלחתם להגיש אותה בשלמותה לשולחן אני ממליצה להגיש ליד ערימת פרוסות חלה.

מספר מנות: 4 – 5 מנות

מרכיבים:

חציל גדול חתוך לקוביות
4 פלפלים אדומים
2 עגבניות
כוס מים
סוכר לפי הטעם
כפית פפריקה מתוקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2.  לרפד תבנית בנייר אפיה, לחצות את הפלפלים לשנים ולהוציא את הגרעינים, לסדר על נייר האפיה כשהחלק הפתוח כלפי נייר האפיה.  חום בינוני בסביבות 40 דקות. להוציא ולהכניס לשקית ניילון לחצי שעה, לקלף את הקליפה. אפשר להשאיר גם גם שעות.

2. לחלוט את העגבניות ולקלף, לטגן את קוביות החציל עד הזהבה, לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף לתבשיל ולבשל עד שהעגבניות רכות, לחתוך את הפלפלים לקוביות ולהוסיף לתבשיל, להוסיף מים, תבלינים ולבשל עוד כמה דקות תוך כדי עירבוב עד שהתבשיל מסמיך, לבדוק טעמים.

מחפשים סלט מעולה שתתענגו על טעימה ? הסלט הזה משגע, הטעמים מעולים, להתענג על כל ביס, אי אפשר להפסיק לאכול טעים ברמות! המלצה חמה…

32061 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט חצילים ופלפלים קלויים

גולשים מכינים וממליצים:

פיית האהבה : הכנתי את הסלט חצילים ופלפלים קלויים הזה ליום שישי ומה אומר לך? פשוט סלט אליפות! כ”כ טעים!!! אז שוב תודה לך על המתכונים הנפלאים שלך 🙂
מחכה כבר להכין שוב…

צדוק :  הכנתי בשישי, בראשון לא נשארה טיפה, היום יום שני מכין כמות כפולה!!
מעדן אמיתי! טעים קר חמים ובטמפרטורת החדר.

אורטלוש’ : מה הייתי עושה במטבח בלעדייך?! סלט חצילים ופלפלים קלויים טעים ומומלץ מאוד,הפלפלים משדרגים פלאים ובכלל סלט מעולה. ניקי תודה רבה!

119
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיון

הי ניקי,
אתר פשוט נפלא.. איפה היית עד היום
כל פעם ששבת מגיעה – כבר לא צריך לשבור את הראש מה לבשל איך לגוון.. תענוג.. תבורכי..
רציתי לשאול – אצלנו חציל הוא ירק שלא נכנס הביתה – יש לך רעיון מה אפשר במקומו?

צדוק

הכנתי בשישי, בראשון לא נשארה טיפה, היום יום שני מכין כמות כפולה!!

מעדן אמיתי! טעים קר חמים ובטמפרטורת החדר.
ניקי האם לדעתך תתאים גם תוספת של פטריות למתכון זה? אני אוהב לנסות, ואני יודע שיש באתר מתכון לחצילים ופטריות אך לא רוצה לוותר על הפילפלים.

לאה

יש אפשרות להשתמש בפפריקה מתוקה רגילה?

אורטלוש'

מה הייתי עושה במטבח בלעדייך?!
סלט טעים ומומלץ מאוד,הפלפלים משדרגים פלאים ובכלל סלט מעולה.
ניקי תודה רבה!

סיגי

בוקר טוב ניקי, הסלט הוכן עבור מחר אבל כבר הספקנו “לפרק” חצי ממנו עוד לפני שהתקרר..פשוט מעולה!

שם

יעל ג.ד. (לא רשום) | 30.06.2011 – 12:22
ניקי שלום רב
סלט נהדר ממש מעדן!!!
ניתן לאכול חם או קר.
הכנתי בשבת שעברה וקצר המון מחמאות
תודה על המתכון הטעים
יעלה ג.ד.

שם

נוגה (לא רשום) | 29.09.2011 – 21:41
עשיתי לחג ויצא מדהים. תודה וחד שמח