סלט חצילים ופלפלים קלויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים ופלפלים קלויים

סלט חצילים ופלפלים קלויים. לתת ביס ולהתענג מכל רגע. מסוג התוספות שנגמרות עוד לפני ששמו אותה על השולחן. כל אחד רק טועם, “במקרה עברתי במטבח ורציתי לטעום” זה מרגיז אותי , מה אי אפשר לחכות קצת ?
כל ההסברים “חכו לארוחה, סבלנות, טוב די מספיק תצאו מהמטבח” לא עוזרים לי והסיר מתרוקן כאילו לא הכנתי כלום. תוספת מדהימה עם חלה שסופגת את הטעמים של החצילים והעגבניות והרוטב אלוהים ישמור עדיף שאני יתפוס מרחק לפחות עד הארוחה .
אם במקרה הצלחתם להגיש אותה בשלמותה לשולחן אני ממליצה להגיש ליד ערימת פרוסות חלה.

מספר מנות: 4 – 5 מנות

מרכיבים:

חציל גדול חתוך לקוביות
4 פלפלים אדומים
2 עגבניות
כוס מים
סוכר לפי הטעם
כפית פפריקה מתוקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2.  לרפד תבנית בנייר אפיה, לחצות את הפלפלים לשנים ולהוציא את הגרעינים, לסדר על נייר האפיה כשהחלק הפתוח כלפי נייר האפיה.  חום בינוני בסביבות 40 דקות. להוציא ולהכניס לשקית ניילון לחצי שעה, לקלף את הקליפה. אפשר להשאיר גם גם שעות.

2. לחלוט את העגבניות ולקלף, לטגן את קוביות החציל עד הזהבה, לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף לתבשיל ולבשל עד שהעגבניות רכות, לחתוך את הפלפלים לקוביות ולהוסיף לתבשיל, להוסיף מים, תבלינים ולבשל עוד כמה דקות תוך כדי עירבוב עד שהתבשיל מסמיך, לבדוק טעמים.

מחפשים סלט מעולה שתתענגו על טעימה ? הסלט הזה משגע, הטעמים מעולים, להתענג על כל ביס, אי אפשר להפסיק לאכול טעים ברמות! המלצה חמה…

33831 צפיות 31 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט חצילים ופלפלים קלויים

גולשים מכינים וממליצים:

פיית האהבה : הכנתי את הסלט חצילים ופלפלים קלויים הזה ליום שישי ומה אומר לך? פשוט סלט אליפות! כ”כ טעים!!! אז שוב תודה לך על המתכונים הנפלאים שלך 🙂
מחכה כבר להכין שוב…

צדוק :  הכנתי בשישי, בראשון לא נשארה טיפה, היום יום שני מכין כמות כפולה!!
מעדן אמיתי! טעים קר חמים ובטמפרטורת החדר.

אורטלוש’ : מה הייתי עושה במטבח בלעדייך?! סלט חצילים ופלפלים קלויים טעים ומומלץ מאוד,הפלפלים משדרגים פלאים ובכלל סלט מעולה. ניקי תודה רבה!

119
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלטול

היי ניקי
אנחנו מכורים לאתר שלך… ממש כיף!
שאלה- מאוד רוצה להכין אך יש רגישות לפלפלים אדומים. נראה לך שמתאים להכין גם עם פלפלים אחרים (ירוק כתום צהוב)?
תודה רבה
טלטול

מרגרט

נהדר המתכון,חימום במםתוספת,ביצים כמו בשקשוקה
מחממים עד התקשות החלמון
ויאללה חגיגה אמיתית
תודה אחלה מתכון מנצח
מרגרט אילנה

חרדית

ניקי יקרה,
אני צריכה להכין את הסלט לאירוע של כ- 30 איש, בכמה אני צריכה להכפיל את הכמות?
אגב, זה אחד הסלטים הקבועים אצלינו על שולחן שבת, הוא פשוט מעולה!! 🙂

גלית

ניקי אפשר במקום לבשל את העגבניות ולקלף לקנות עגבניות בשימורים ??.אני צריכה כמות גדולה ….

שירי

היי ניקי,

סליחה על הבורות….כשאת רושמת 4 פלפלים אדומים הכוונה לגמבות או לפלפל אדום חריף?

חפצי

שלום ניקי!
כמה א. מרק לשים במתכון הזה?

ושאלה נוספת-למה כשמגיבים למתכון כלשהו-צריך לרשום את המייל? הרי התשובה שלך לא מגיעה למייל…

פיית האהבה

היי ניקי, מה שלומך?
הכנתי את הסלט הזה ליום שישי ומה אומר לך? פשוט סלט אליפות! כ”כ טעים!!!
אז שוב תודה לך על המתכונים הנפלאים שלך 🙂
מחכה כבר להכין שוב…