סלט חצילים ופלפלים קלויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים ופלפלים קלויים

סלט חצילים ופלפלים קלויים. לתת ביס ולהתענג מכל רגע. מסוג התוספות שנגמרות עוד לפני ששמו אותה על השולחן. כל אחד רק טועם, “במקרה עברתי במטבח ורציתי לטעום” זה מרגיז אותי , מה אי אפשר לחכות קצת ?
כל ההסברים “חכו לארוחה, סבלנות, טוב די מספיק תצאו מהמטבח” לא עוזרים לי והסיר מתרוקן כאילו לא הכנתי כלום. תוספת מדהימה עם חלה שסופגת את הטעמים של החצילים והעגבניות והרוטב אלוהים ישמור עדיף שאני יתפוס מרחק לפחות עד הארוחה .
אם במקרה הצלחתם להגיש אותה בשלמותה לשולחן אני ממליצה להגיש ליד ערימת פרוסות חלה.

מספר מנות: 4 – 5 מנות

מרכיבים:

חציל גדול חתוך לקוביות
4 פלפלים אדומים
2 עגבניות
כוס מים
סוכר לפי הטעם
כפית פפריקה מתוקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2.  לרפד תבנית בנייר אפיה, לחצות את הפלפלים לשנים ולהוציא את הגרעינים, לסדר על נייר האפיה כשהחלק הפתוח כלפי נייר האפיה.  חום בינוני בסביבות 40 דקות. להוציא ולהכניס לשקית ניילון לחצי שעה, לקלף את הקליפה. אפשר להשאיר גם גם שעות.

2. לחלוט את העגבניות ולקלף, לטגן את קוביות החציל עד הזהבה, לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף לתבשיל ולבשל עד שהעגבניות רכות, לחתוך את הפלפלים לקוביות ולהוסיף לתבשיל, להוסיף מים, תבלינים ולבשל עוד כמה דקות תוך כדי עירבוב עד שהתבשיל מסמיך, לבדוק טעמים.

מחפשים סלט מעולה שתתענגו על טעימה ? הסלט הזה משגע, הטעמים מעולים, להתענג על כל ביס, אי אפשר להפסיק לאכול טעים ברמות! המלצה חמה…

22863 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט חצילים ופלפלים קלויים

גולשים מכינים וממליצים:

פיית האהבה : הכנתי את הסלט חצילים ופלפלים קלויים הזה ליום שישי ומה אומר לך? פשוט סלט אליפות! כ”כ טעים!!! אז שוב תודה לך על המתכונים הנפלאים שלך 🙂
מחכה כבר להכין שוב…

צדוק :  הכנתי בשישי, בראשון לא נשארה טיפה, היום יום שני מכין כמות כפולה!!
מעדן אמיתי! טעים קר חמים ובטמפרטורת החדר.

אורטלוש’ : מה הייתי עושה במטבח בלעדייך?! סלט חצילים ופלפלים קלויים טעים ומומלץ מאוד,הפלפלים משדרגים פלאים ובכלל סלט מעולה. ניקי תודה רבה!

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
לירז

הי ניקי.
ראשית, תודה על האתר המדהים. אין שבוע שאני לא נעזרת בו… לגבי הסלט הזה, האם אפשרי לדעתך לקלות את הפלפלים על הגז עם חציליה או שעדיף בתנור?

טובה

עשיתי היום את הסלט חצילים יצא מעולה.
וגם אתהעוגת תפוחים בחושה מעולה יצא סוף.תודה לך ניקי ושבת שלום

אורלי

הי ניקי, המון תודה, אני עושה המון מתכונים שלך, וכל המשפחה נהנת מאוד.
היום רק רציתי לשאול אם לקלף את החציל והאם צריך להשרות אותו במלח כמו לשאר מתכוני החציל?
תודה רבה.

מירי

היי ניקי.
האם צריך לטגן את החציל בשמן עמוק?

סמדר

ממש טעים! בעלי כבר שואל אותי על כל תבשיל חדש שאני מכינה: “זה מהאפליקציה של ניקי?” 🙂 הפכת להיות ספר הבישול היחיד שלי..

שרון ר

היי ניקי, אין לי פפריקה מרוקאית- רק רגילה. יצליח לי?
תודה.

פנינה

היי

האם ניתן להקפיא את הסלט.

1 3 4 5 6 7 9