סלט חצילים ופלפלים קלויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סלט חצילים ופלפלים קלויים

סלט חצילים ופלפלים קלויים. לתת ביס ולהתענג מכל רגע. מסוג התוספות שנגמרות עוד לפני ששמו אותה על השולחן. כל אחד רק טועם, “במקרה עברתי במטבח ורציתי לטעום” זה מרגיז אותי , מה אי אפשר לחכות קצת ?
כל ההסברים “חכו לארוחה, סבלנות, טוב די מספיק תצאו מהמטבח” לא עוזרים לי והסיר מתרוקן כאילו לא הכנתי כלום. תוספת מדהימה עם חלה שסופגת את הטעמים של החצילים והעגבניות והרוטב אלוהים ישמור עדיף שאני יתפוס מרחק לפחות עד הארוחה .
אם במקרה הצלחתם להגיש אותה בשלמותה לשולחן אני ממליצה להגיש ליד ערימת פרוסות חלה.

מספר מנות: 4 – 5 מנות

מרכיבים:

חציל גדול חתוך לקוביות
4 פלפלים אדומים
2 עגבניות
כוס מים
סוכר לפי הטעם
כפית פפריקה מתוקה מרוקאית
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2.  לרפד תבנית בנייר אפיה, לחצות את הפלפלים לשנים ולהוציא את הגרעינים, לסדר על נייר האפיה כשהחלק הפתוח כלפי נייר האפיה.  חום בינוני בסביבות 40 דקות. להוציא ולהכניס לשקית ניילון לחצי שעה, לקלף את הקליפה. אפשר להשאיר גם גם שעות.

2. לחלוט את העגבניות ולקלף, לטגן את קוביות החציל עד הזהבה, לחתוך את העגבניות לקוביות להוסיף לתבשיל ולבשל עד שהעגבניות רכות, לחתוך את הפלפלים לקוביות ולהוסיף לתבשיל, להוסיף מים, תבלינים ולבשל עוד כמה דקות תוך כדי עירבוב עד שהתבשיל מסמיך, לבדוק טעמים.

מחפשים סלט מעולה שתתענגו על טעימה ? הסלט הזה משגע, הטעמים מעולים, להתענג על כל ביס, אי אפשר להפסיק לאכול טעים ברמות! המלצה חמה…

22258 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט חצילים ופלפלים קלויים

גולשים מכינים וממליצים:

פיית האהבה : הכנתי את הסלט חצילים ופלפלים קלויים הזה ליום שישי ומה אומר לך? פשוט סלט אליפות! כ”כ טעים!!! אז שוב תודה לך על המתכונים הנפלאים שלך 🙂
מחכה כבר להכין שוב…

צדוק :  הכנתי בשישי, בראשון לא נשארה טיפה, היום יום שני מכין כמות כפולה!!
מעדן אמיתי! טעים קר חמים ובטמפרטורת החדר.

אורטלוש’ : מה הייתי עושה במטבח בלעדייך?! סלט חצילים ופלפלים קלויים טעים ומומלץ מאוד,הפלפלים משדרגים פלאים ובכלל סלט מעולה. ניקי תודה רבה!

117
תגובות

  הרשם  
עדכן
עופרי

הי ניקי, במה אפשר להחליף פלפל שחור טחון, הגורם לי לכאבי ראש. (בדוק). בכל המתכונים שלך מוסיפים פלפל שחור טחון. תודה.

יוסי

שלום ניקי,
בתור עקר בית עצלן, רציתי לשאול האם אפשר לוותר על קילוף הפלפלים?
תודה על האתר, תודה על המתכונים, את נפלאה!

אפי

היי ניקי,
מה זה לחלוט?

מיכל

שלום ניקי היקרה,
הסלט יצא מדהים. הכנתי כמות כפולה כי פעם שעברה לא הספיק לנו.
יש לך הצעה איך אני יכולה להשתמש בשאריות של הסלט?… בערך כמות של 500 גר

תודה לך

רוני

הי ניקי, סלט מעולה! זאת הפעם השניה שאני מכינה אותו. בפעם הראשונה הכנסתי חצי למקפיא כי חשבתי שיצא יותר מידיי אבל כבר למחרת הוצאתי את החצי שנותר 🙂

אורטל

שלום ניקי
רציתי לשאול אחרי שחותכים את העגבניות להוסיף לתבשיל זאת אומרת לחצילים אם השמן שאחרי הטיגון?

דבורה

איך קולים חציל בתנור?