


כרובית זריזה במיקרו
לפעמים צריך תוספת מהירה לארוחה בלי לטרוח יותר מידי. הדברים הפשוטים בחיים שעושים כל כך טוב בפה…
מרכיבים:
כרובית מופרדת לפרחים
חצי כוס שמן זית
כף פפריקה
כפית פטרוזיליה מיובשת
כפית רוטב צ’ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לערבב שמ”ז, צ’ילי, תבלינים ופטרוזיליה, לתבל את פרחי הכרובית.
2. לשים את הכרובית בכלי שמתאים למיקרו ולכסות, להפעיל את המיקרו כ – 20 דקות או עד שהכרובית רכה
32143 צפיות 19 צפיות היום
היי ניקי ,
אולי במקרה תראי , האם ניתן להגיש את המנה הזו גם קרה ? כאחד מאנטי פסטי ?
תודות , את מדהימה !!!! אני משתמשת אך ורק במתכונים שלך ולעולם לא נפלתי !!!
ניקי היקרה,
ראשית חג שמח 🙂
חיפשתי מתכון קליל וטעים, וכמו תמיד עזרת לי. תודה רבה!
מכינה עכשיו ממש…. ריח טוב מתפשט במטבח.
תודה ניקי!
ניקי שימי לב, במתכון של הכרובית חסרות ההנחיות, רק סעיף מס’ 1 מופיע אצלי על המסך, אולי זה באג שלי? לבדיקתך….תודה!
מדוע את מרבה להמליץ על אבקת מרק שהיא עתירת כימיקלים ומלחים?
אפשר לעשות את אותו מתכון גם עם ברוקולי?
(יצא לי טעים מאוד עם הכרובית רק שלא כ”כ אהבתי את הארומה של השמן זית…)
שרון כהן (לא רשום) | 30.07.2011 – 21:08
אני שמתי חרדל דיזון במקום צילי מתוק..יצא מצויין!!! תודה