כרובית זריזה במיקרו

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כרובית זריזה במיקרו

לפעמים צריך תוספת מהירה לארוחה בלי לטרוח יותר מידי. הדברים הפשוטים בחיים שעושים כל כך טוב בפה…

מרכיבים:

כרובית מופרדת לפרחים
חצי כוס שמן זית
כף פפריקה
כפית פטרוזיליה מיובשת
כפית רוטב צ’ילי מתוק
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב שמ”ז, צ’ילי, תבלינים ופטרוזיליה, לתבל את פרחי הכרובית.

2.  לשים את הכרובית בכלי שמתאים למיקרו ולכסות, להפעיל את המיקרו כ – 20 דקות או עד שהכרובית רכה

19292 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

היי ניקי, יש לי כרובית קפואה בשקית. האם להפשיר ולתבל ישר או לשלוק במים כמה דקות?
תודה ויום נעים

מיכל

יצא מ-ד-ה-י-ם
השתמשתי בפטרוזיליה טרייה במקום מיובשת,
כולם כאן אהבו – גדולים וקטנים 🙂
מיד אחרי הנגלה הראשונה הכנתי עוד אחת…. לוקלוקו.
ישר כח… אחלה בלוג :}

חפצי

היי ניקי,שבוע טוב שיהיה לך!

האם צריך לבשל עם שארית הרוטב? או שהרוטב רק לטבילת הפרחים?
ואם מוותרים על הצ’ילי-זה נורא…?

גלית

בוקר טוב,
ראשית אני רוצה לומר שאין על המתכונים שלך!!! אני צריכה עזרה קטנה, התחלנו תהליך דיאטה במשפחה וכמויות השמן ממש הורסות לנו את המתכון.. יש איזה תחליף? תודה רבה

נוית

הי ניקי
אם שמים בתנור האם צריך לעטוף בנייר כסף?, ואם ען, האם לכל אורך האפייה או שצריך לתת לכרובית קצת זמן ללא הנייר ע”מ להזהיב?

אחר

אפשר לשים בתנור?

ואם כן כמה מעלות וכמה זמן

תודה 🙂

מיכל

ניקי,
יצא מדהים כמו כל המתכונים שלך!
במשפחה ביקשו שיהיה יותר חריף…יש אופציה כזו?