


כרוב ברוטב מתכון מהיר
כרוב ברוטב מתכון מהיר, זה טעים! אני מאוד אוהבת את הפריכות של הכרוב כאן, הוא לא רך לגמרי וכיף לתת ביס. זאת אחת התוספות שאני הכי אוהבת להכין. היא טעימה מאוד והיא קלה להכנה, הרוטב יוצא כאן נפלא. יופי של תוספת לכל ארוחה.
3 מנות
מרכיבים:
כרוב קטן
4 כפות שמן
כף רסק עגבניות
2 שיני שיני שום קצוצות
כוס מים
סוכר לפי הטעם
מעט כורכום
כפית פפריקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (במידה וצריך)
הכנות:
1. לקצוץ את הכרוב, לחמם מחבת עם שמן ולטגן את הכרוב כמה דקות על אש גבוהה תוך כדי בחישה ולשמור בצד.
2. לשים במחבת נפרדת את שאר המצרכים לבשל כשתי דקות ולהוסיף את הכרוב, לבשל כשלוש דקות ולהוריד מהאש, לשמור בצד ולערבב מידי פעם כ 10 – 15 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
רוני : “אחלה מתכון שבעולם!! כמה דקות עבודה ויוצא פשוט מעולה. כל מי שאוהב כרוב ממולא יהנה מאוד מהמנה הזו, בלי כל הטירחה של המילוי והגלגול.
ניקי- עכשיו מחכה לגירסה הבשרית של הדבר הזה…. מהמם!”
רעות : “ממש טעים!! מכינה היום עודד!!!!”
הי ניקי,
אפשר עם כרוב סגול?
אפשר בלי שום?
היי ניקי
במקום רסק עגבניות אפשרי עגבניות מרוסקות מבקבוק קנוי אותה כמות?או עגבניות טריות
ולהסיר סוכר?
בקשר גם להוראות האלו: “לשים במחבת נפרדת את שאר המצרכים לבשל כשתי דקות ולהוסיף את הכרוב, לבשל כשלוש דקות ולהוריד מהאש, לשמור בצד ולערבב מידי פעם כ 10 – 15 דקות.”
הכונה לערבב אחרי שכיביתי את האש לערבב מידי פעם כ15 דקות הבנתי נכון?
בתודה .
היי ניקי יקרה,הגיע אחינו במשלוח מלא שקיות של כרוב חתוך.. האם המתכון הזה מתאים לזה? לפי התמונה נראה שצריך לחתוך יותר לחתיכות ובשקית מגיע רצועות דקות כאלו.. אם לא מתאים- אשמח שתפני אותי למתכון אחר שיכול להתאים?תודה רבה ורק בריאות
שבת שלום ניקי. אפשר בבקשה לענות על שאלתי מ- 7/1/020 ?
שלום ניקי. אפשר בבקשה לקבל תשובה לשאלה שלי מאתמול ?