סלט כרובית מטוגנת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלט כרובית מטוגנת

סלט כרובית מטוגנת

לפני הכל אני רוצה לומר שתכפילו כמויות זה ממכר טעים, כשאני מכינה את זה בעלי כל הזמן באזור והוא רק טועם  כל הזמן.
אני מראש משתמשת בכרובית גדולה כי אני יודעת שחלק לא יגיע לשולחן. מצד אחד נהדר מצד שני קצת מבאס כי הוא מתרכז רק בכרובית ומתעלם מכל השאר.  תכינו ואני לא אחראית אם לא תפסיקו להכין שוב ושוב… 🙂

3 – 4 מנות

מרכיבים:

כרובית גדולה
20 עגבניות שרי
פטרוזיליה קצוצה / בצל ירוק
2 כפיות שום כתוש
2 שיני שום פרוסות
2 כפות שמן זית
מלח

הכנות:

1. לפרק את הכרובית לפרחים בגודל בינוני – קטן לבשל כ 5 – 6 דקות במים רותחים ולסנן, להשאיר קצת במסננת שכל המים יצאו החוצה.

2. לטגן את הכרובית בשמן חצי עמוק עד שמזהיב להפוך שכל הצדדים יהיו זהובים, להכין מראש צלחת עם נייר סופג ולהניח את הכרובית המטוגנת. במידה ופרחי הכרובית גדולים אני חותכת גס.

3. להעביר את הכרובית לקערת הגשה, לפרוס את שיני השום לטגן קלות עד הזהבה קלה ולהוסיף לכרובית, להוסיף את השום, 2 כפות שמן זית, לחצות את העגבניות שרי להוסיף לתבל עם מלח ולערבב בעדינות.

*4. לפני ההגשה לפזר 2 כפות פטרוזיליה קצוצה / כף בצל ירוק קצוץ

כדאי לדעת ש….
את הכרובית אפשר להכין יום מראש, מומלץ להגיש עם טחינה טובה, אפשר להגיש בלי העגבניות שרי, זה נהדר קר, חמים, בטמ”פ החדר.
מחפשים כרובית אפויה ?

14543 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סלט כרובית מטוגנתסלט כרובית מטוגנת

סלט כרובית מטוגנתסלט כרובית מטוגנת

9
תגובות

  הרשם  
עדכן
גל

ניקי שלום
ציינת שאת הכרובית אפשר להכין יום מראש, זה כולל את שלב הטיגון?

הילה

היי,
האם אפשר לאפות את הכרובית?

ענת

סלט אליפות!! ללקק את האצבעות!!
משתדך נפלא לשניצל דג שלך וצ’יפס

ענת

היי ניקי,
האם הסלט יהיה טעים גם אחרי כמה שעות שישב במקרר?

רויה

אפשר עם כרובית קפואה?