פרוסות דלורית אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

פרוסות דלורית אפויות

פרוסות דלורית אפויות, כמה קל ופשוט להכין את המתכון הזה, יוצא כל כך טעים ורך. ירק נפלא שרק עושה חשק לאכול עוד ועוד. המתכון הזה מומלץ מאוד ושווה ביותר.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

4 דלוריות בינוניות
כף דבש
כפית פפריקה
כפית טימין
4 כפות שמן
מעט מלח גס
מלח

הכנות:

1. לקלף את הדלוריות לחצות לחצי ולפרוס לפרוסות.

2. לערבב את כל המצרכים ולתבל את הדלוריות, לפזר בתבנית לפזר מעט מלח גס מעל.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות את הדלוריות עד שהן רכות.

מתכוני ירקות

12039 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פרוסות דלורית אפויות

פרוסות דלורית אפויות

גולשים מכינים וממליצים:

נאורה : “יצא לא מזמן מהתנור…התאפקתי לא לחסל ולהשאיר משהו לשבת!!! טעיםםםםם! תודה!!”

6
תגובות

  הרשם  
עדכן
מרים

שלום.יש לך פטנט לקילוף קל של דלורית?היא עדיפה בטעמה ומרקמה על דלעת אבל מאוד קשה לחתוך ולרלף אותה.השבוע השץמשתי למרק והיה ממש קשה.תודה

אסי

יש צורך לכסות באפייה?

שני

שלום:)
יש תחליף לטימין? ולמלח גס?
תודה רבה!!