בטטות על מצע מלח גס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בטטות על מצע מלח גס

בטטות על מצע מלח גס

איך קוראים לדבר כל כך פשוט להכנה ?
זה לא מתכון זאת דרך לאכול בטטה בלי להשקיע בלי תבלינים, מקבלים את הטעם הטיבעי של הבטטה, המלח נותן את הקסם שלו וזאת תוספת נהדרת לכל ארוחה. לעטוף את הבטטות ולהכניס לתנור זהו.
לא יאמן שמדבר כל כך פשוט יוצא דבר כל כך טעים.

3 מנות

מרכיבים:

5 בטטות מאורכות
מלח גס

נייר כסף

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. לקרצף טוב את הבטטות אין צורך לקלף, לעטוף כל בטטה עם נייר כסף , להכין ערימות של מלח גס זה בערך 2 כפות מלח גס לערימה ולהניח בטטה מעל כל ערימה.

3. לאפות כשעה או עד שהבטטות רכות, יש מצב שצריך עוד זמן אפייה אם הבטטות גדולות יותר, תבדקו שסכין חודרת בקלות.

4. להוציא מהנייר כסף, אפשר לחתוך לחצאים או לרבעים לפזר מעט מלח גס ולהגיש עם טחינה.

13984 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בטטות על מצע מלח גסבטטות על מצע מלח גסבטטות על מצע מלח גס

גולשים מכינים וממליצים:

מיכלי :”הקטנה התחילה טעימות השבוע(בת 4 חודשים..) והמתכון שלך לבטטה היה הצלחה;)
הבטטה שומרת על מתיקות ונימוחות מעולים!! הרבה יותר מבבישול במים, אז תודה;)”

רחלי : “המשפחה קוראת לזה- “מעדן”!
מככב אצלנו כל ערב שבת (:”

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
דפנה

שלום, אני מעדיפה לא להשתמש בנייר אלומניום. האם אפשר לעטוף בנייר אפיה ?

נועה

שלום ניקי,
אני רוצה להכין את המתכון ולהגישו בשבת. האם לדעתך זה יהיה טוב על הפלטה? האם לחתוך מיד לפני ההגשה בשבת (כלומר אחרי שהבטטות התחממו על הפלטה) או לפני שאני שמה על הפלטה?

תודה רבה,
נועה