בטטות על מצע מלח גס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בטטות על מצע מלח גס

בטטות על מצע מלח גס

אני אוהבת את הפשטות של המתכונים האלה, כמעט ואין מצרכים והתוצאה פשוט טובה מאוד. בלי טירחה בלי בישול מראש להכניס לתנור וזהו. תקנו טחינה טובה ותחשבו כמה שהחיים שלנו טובים וטעימים.

3 מנות

מרכיבים:

3 בטטות מאורכות
מלח גס
טחינה גולמית

נייר כסף

הכנות:

1. לחמם תנור מראש ל 200 מעלות.

2. לקרצף טוב את הבטטות, לעטוף עם נייר כסף. כל בטטה להניח על ערימת מלח גס.

3. לאפות כשעה או עד שהבטטות רכות.

4. להוציא מהנייר כסף לחתוך לרבעים להזליף טחינה ולפזר מלח גס.

5712 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

IMG_5967בטטות על מצע מלח גסבטטות על מצע מלח גסבטטות על מצע מלח גס

גולשים מכינים וממליצים:

מיכלי :”הקטנה התחילה טעימות השבוע(בת 4 חודשים..) והמתכון שלך לבטטה היה הצלחה;)
הבטטה שומרת על מתיקות ונימוחות מעולים!! הרבה יותר מבבישול במים, אז תודה;)”

רחלי : “המשפחה קוראת לזה- “מעדן”!
מככב אצלנו כל ערב שבת (:”

38
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליה

היי ניקי,
תודה על כל המתכונים גם בשבילי זה מקור מקסים למתכונים. שאלה- האם אפשר כן לקלף או שיש חשיבות באפיה עם הקליפה? לא ככ אוהבים לא מקולף אצלי… תודה!

טליה

הי ניקי,
בטעות חתכתי את הבטטות לחצי לפני האפייה האם אפשר לעטוף אותם 2 חצאים ביחד? זה יצא טוב?

לימור

ניקי ערב טוב
אין לי מלח גס
אפשרי להשתמש במלח רגיל?

מיכלי

אלופה!!!
הקטנה התחילה טעימות השבוע(בת 4 חודשים..) והמתכון שלך לבטטה היה הצלחה;)
הבטטה שומרת על מתיקות ונימוחות מעולים!! הרבה יותר מבבישול במים, אז תודה;)

ורד

שלום ניקי יקרה,

אני מאד אוהבת את האתר שלך.

אפשר לצרף גם תפוא באותה צורה?
אם כן, זה אותו זמן בישול

תודה רבה
שבת שלום
וחג שמח

איילת

צריך להגיש את הבטטות כשהן חמות?

שירה

היי ניקי, נראה מגרה מאוד וטעים…
רציתי לשאול- אני עוטפת את הבטטות עם נייר הכסף ואחכ שמה בתבנית כשהן עטופות על המלח? או שאני מפזרת מלח ואז עוטפת?

ואני מזלפת טחינה לא מוכנה כן? או שאפשר להכין וזה עדיין יהיה טעים?

תודה וחג שמח!