בטטות על מצע מלח גס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בטטות על מצע מלח גס

בטטות על מצע מלח גס

איך קוראים לדבר כל כך פשוט להכנה ?
זה לא מתכון זאת דרך לאכול בטטה בלי להשקיע בלי תבלינים, מקבלים את הטעם הטיבעי של הבטטה, המלח נותן את הקסם שלו וזאת תוספת נהדרת לכל ארוחה. לעטוף את הבטטות ולהכניס לתנור זהו.
לא יאמן שמדבר כל כך פשוט יוצא דבר כל כך טעים.

3 מנות

מרכיבים:

5 בטטות מאורכות
מלח גס

נייר כסף

הכנות:

1. לחמם תנור ל 200 מעלות.

2. לקרצף טוב את הבטטות אין צורך לקלף, לעטוף כל בטטה עם נייר כסף , להכין ערימות של מלח גס זה בערך 2 כפות מלח גס לערימה ולהניח בטטה מעל כל ערימה.

3. לאפות כשעה או עד שהבטטות רכות, יש מצב שצריך עוד זמן אפייה אם הבטטות גדולות יותר, תבדקו שסכין חודרת בקלות.

4. להוציא מהנייר כסף, אפשר לחתוך לחצאים או לרבעים לפזר מעט מלח גס ולהגיש עם טחינה.

13986 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בטטות על מצע מלח גסבטטות על מצע מלח גסבטטות על מצע מלח גס

גולשים מכינים וממליצים:

מיכלי :”הקטנה התחילה טעימות השבוע(בת 4 חודשים..) והמתכון שלך לבטטה היה הצלחה;)
הבטטה שומרת על מתיקות ונימוחות מעולים!! הרבה יותר מבבישול במים, אז תודה;)”

רחלי : “המשפחה קוראת לזה- “מעדן”!
מככב אצלנו כל ערב שבת (:”

42
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליה

היי ניקי,
תודה על כל המתכונים גם בשבילי זה מקור מקסים למתכונים. שאלה- האם אפשר כן לקלף או שיש חשיבות באפיה עם הקליפה? לא ככ אוהבים לא מקולף אצלי… תודה!

טליה

הי ניקי,
בטעות חתכתי את הבטטות לחצי לפני האפייה האם אפשר לעטוף אותם 2 חצאים ביחד? זה יצא טוב?

לימור

ניקי ערב טוב
אין לי מלח גס
אפשרי להשתמש במלח רגיל?

מיכלי

אלופה!!!
הקטנה התחילה טעימות השבוע(בת 4 חודשים..) והמתכון שלך לבטטה היה הצלחה;)
הבטטה שומרת על מתיקות ונימוחות מעולים!! הרבה יותר מבבישול במים, אז תודה;)

ורד

שלום ניקי יקרה,

אני מאד אוהבת את האתר שלך.

אפשר לצרף גם תפוא באותה צורה?
אם כן, זה אותו זמן בישול

תודה רבה
שבת שלום
וחג שמח

איילת

צריך להגיש את הבטטות כשהן חמות?

שירה

היי ניקי, נראה מגרה מאוד וטעים…
רציתי לשאול- אני עוטפת את הבטטות עם נייר הכסף ואחכ שמה בתבנית כשהן עטופות על המלח? או שאני מפזרת מלח ואז עוטפת?

ואני מזלפת טחינה לא מוכנה כן? או שאפשר להכין וזה עדיין יהיה טעים?

תודה וחג שמח!