פלפלים ובצל אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלפלים ובצל אפויים

פלפלים ובצל אפויים

תכינו הרבה זה כלום עבודה התנור התנור עושה הכל, אפשר אפילו לומר דיאטטי אין כאן הרבה שמן  וזה מתחסל! כמה כיף שיש מתכונים כאלה המון ירקות מינימום שמן מקסימום טעם כמו שצריך להיות.
אני אוהבת להכין את זה לערב שישי מתלבש נהדר ליד המנה העיקרית.
תזכרו שאמרתי להכין הרבה.

3 מנות

מרכיבים:

5 – 6  פלפלים גדולים
2 בצלים גדולים
שמן זית
מלח גס

הכנות:

1. לחמם מראש את התנור ל 200 מעלות.

2.  לחתוך את הפלפלים למקלות את הבצל לחצות ולפרוס.

3. להכין תבנית עם נייר אפייה מעל לסדר את הירקות בשכבה, להזליף שמן זית ולפזר מלח גס.

4 לאפות כ  40 דקות הירקות מעט משחירים.

לטרוף!

9477 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פלפלים ובצל אפוייםפלפלים ובצל אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “היי ניקי, מתכון נפלא! כל שבוע אצלנו באופן קבוע!
תודה רבה”

שולמית : “ניקי, זה כ”כ טעים וכ”כ קל!!! תודה לך, אני נעזרת המון באתר שלך!”

20
תגובות

  הרשם  
עדכן
מימי

הי ניקי
זה מתאים כסלט למנגל לדעתך?

סמדר

קל מאוד וטעים ביותר. תודה רבה

קרינה

נראה מצוין! כמה ימים מחזיק במקרר?

רבקה

ניקי, האם אפשר להוסיף עגבניות רגילות או שרי?