פלפלים ובצל אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלפלים ובצל אפויים

פלפלים ובצל אפויים

תכינו הרבה זה כלום עבודה התנור התנור עושה הכל, אפשר אפילו לומר דיאטטי אין כאן הרבה שמן  וזה מתחסל! כמה כיף שיש מתכונים כאלה המון ירקות מינימום שמן מקסימום טעם כמו שצריך להיות.
אני אוהבת להכין את זה לערב שישי מתלבש נהדר ליד המנה העיקרית.
תזכרו שאמרתי להכין הרבה.

3 מנות

מרכיבים:

5 – 6  פלפלים גדולים
2 בצלים גדולים
שמן זית
מלח גס

הכנות:

1. לחמם מראש את התנור ל 200 מעלות.

2.  לחתוך את הפלפלים למקלות את הבצל לחצות ולפרוס.

3. להכין תבנית עם נייר אפייה מעל לסדר את הירקות בשכבה, להזליף שמן זית ולפזר מלח גס.

4 לאפות כ  40 דקות הירקות מעט משחירים.

לטרוף!

15867 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פלפלים ובצל אפוייםפלפלים ובצל אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : “היי ניקי, מתכון נפלא! כל שבוע אצלנו באופן קבוע!
תודה רבה”

שולמית : “ניקי, זה כ”כ טעים וכ”כ קל!!! תודה לך, אני נעזרת המון באתר שלך!”

25
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל אטון

מעולה יקירתי אני מגישה אותו כאחד מהסלטים על שולחן השבת . שבת שלום

אחינועם

אפשר להשתמש בשמן קנולה במקום בשמן זית?
תודה רבה

ili

מ-ע-ו-ל-ה!!
הכנתי בשתי השבתות האחרונות. בפעם הראשונה התבנית חוסלה.
בפעם השניה הכפלתי כמויות.
אותו מספר סועדים, התבנית חוסלה.
מה יקרה בשבת הבאה? ;))
תודה ניקי

לאה

מגישים חם או קר?

אורנה

הכנתי יצא מהמם, לא הספקתי להעביר לצלחת הגשה-נגמר עוד בתבנית…
תודה!

חגית לילוש

אני מוסיפה לזה גם מעט פלפל שחור גרוס ויוצא מושלם

שירה

נשמע ונראה טעים ברמות!
מה מתחבא שם מאחור? – נראה גם משהו ששוה לנסות…