פשטידת ירקות פרווה
אני יכולה לומר בכנות שזאת הפשטידה הכי טובה שלי היא מלווה אותי שנים את כל הניסיונות ביצעתי עליה עד שהגעתי לפשטידה מושלמת, רציתי פשטידה שתתאים לכל ולכן עשיתי אותה פרווה, היא נפלאה לאירוח הפשטידה הראשונה שמתחסלת.
ארוחת צהריים בוודאי וגם ארוחת ערב, בראנץ עם חברים ואפילו נשנוש בריא, וטעים איפה שלא תשימו אותה תפגעו בול היא כל כך טעימה וריחנית ההנאה מתחילה מרגע שהפשטידה נאפית ריחות מעולים פשוטה פשוטה אבל כובשת.
תבנית קוטר 18 / 20 / מחבת קוטר 20
מרכיבים:
3 תפוחי אדמה בינוניים
גזר אחד גדול / 2 גזרים בינוניים מגורדים
בטטה בינונית מגורדת
3 ביצים גדולות
100 ג' קמח (חצי כוס + 3 כפות)
בצל חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח מעט יותר
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל והשום עד הזהבה ולהעביר לקערה, להוסיף את הירקות המגורדים, ביצים קמח ותבלינים.
אפשרות הכנה על האש:
3. לחמם סיר עם 2 כפות שמן להוסיף את העיסה ולשטח בצורה שווה לטגן כשתי דקות ולהעביר לתנור כ 30 דקות הפשטידה מתייצבת.
4. לקרר 30 דקות ולהפוך על צלחת הגשה.
אפשרות הכנה בתנור:
5. לשמן את התבנית לשטח את העיסה בצורה שווה לאפות כ 45 – 50 דקות.