פשטידת ירקות פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת ירקות פרווה

פשטידת ירקות פרווה

פשטידת קלה ביותר ומתאימה לכל סוגי הארוחות, היא תמיד יוצאת מוצלחת עם טעם נהדר. כל ההכנה לוקחת 5 דקות ואת היתר עושה התנור. פשטידה זהובה קלה וטעימה ואפילו מתאימה לפיקניק.

סיר בקוטר 18 שיכול להיכנס לתנור / תבנית קוטר 18

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
גזר אחד גדול
בטטה בינונית
3 ביצים גדולות
100 ג’ קמח (חצי כוס + 3 כפות)
בצל
2 שיני שום
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במחבת 3 כפות שמן לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד שהוא מזהיב, תוך כדי לחתוך את השום ולהוסיף לטיגון.

3. בינתיים לגרד את כל הירקות להעביר לקערה יחד עם כל המצרכים.

4. לשים בסיר חם שתי כפות שמן להוסיף את העיסה ולשטח בצורה שווה. לטגן כשתי דקות ולהעביר לתנור, לאפות כ 30 דקות או שהפשטידה מתייצבת.

*5. לקרר כחצי שעה ולהפוך על צלחת הגשה.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום יומיים מראש, אפשר לאכול אותה בטמ”פ החדר,
מי שלא רוצה לטגן שיעביר ישר לתבנית משומנת ויאפה בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה זהובה בערך 45 דקות.

86055 צפיות 75 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
ארז ליאורה

מה אפשר לשים במקום קמח?
אגישה גלוטן…

חנה

הי ניקי אפשר להקפיא את הפשטידה? תודה!

איילת

מועדים לשמחה ניקי…אפשר להחליף את הקמח לקמח תפוחא או קמח מצה?

עינת

היי ניקי

ולגבי קמח כוסמין לבן יהיה טוב

או שעדיף קמח חיטה ?

תודה מראש על התגובה .

עינת

היי ניקי

אם אשתמש ב2 ביצים במקום ב3 גם יצא טוב?

ואם אשתמש בתחליף לביצים כגון קמח עדשים או קמח קינואה גם יצא טוב?

תודה מראש.

Bilbi

היי ניקי.
האם בשלב הטיגון בסיר לא צריך לערבב?

בת ציון

בוקר טוב:)
האם מתאים לשים קישוא בפשטידה?
תודה רבה!!