פשטידת ירקות פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת ירקות פרווה

פשטידת ירקות פרווה

פשטידת קלה ביותר ומתאימה לכל סוגי הארוחות, היא תמיד יוצאת מוצלחת עם טעם נהדר. כל ההכנה לוקחת 5 דקות ואת היתר עושה התנור. פשטידה זהובה קלה וטעימה ואפילו מתאימה לפיקניק.

סיר בקוטר 18 שיכול להיכנס לתנור / תבנית קוטר 18

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
גזר אחד גדול
בטטה בינונית
3 ביצים גדולות
100 ג’ קמח (חצי כוס + 3 כפות)
בצל
2 שיני שום
פלפל שחור גרוס
כפית מלח


הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים במחבת 3 כפות שמן לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן עד שהוא מזהיב, תוך כדי לחתוך את השום ולהוסיף לטיגון.

3. בינתיים לגרד את כל הירקות להעביר לקערה יחד עם כל המצרכים.

4. לשים בסיר חם שתי כפות שמן להוסיף את העיסה ולשטח בצורה שווה. לטגן כשתי דקות ולהעביר לתנור, לאפות כ 30 דקות או שהפשטידה מתייצבת.

*5. לקרר כחצי שעה ולהפוך על צלחת הגשה.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יום יומיים מראש, אפשר לאכול אותה בטמ”פ החדר,
מי שלא רוצה לטגן שיעביר ישר לתבנית משומנת ויאפה בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה זהובה בערך 45 דקות.

28623 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

אפשר להכין בלי קמח???

סיון

אפשר להכין בתבנית שקעים?

מיטל

היי, האם אפשר משהו אחר במקום הבטטה? נגמר לי על המרק הכתום המעולה… תודה מראש!

ליאת ביטן

היי ניקי האם אפשר להכין את העיסה ולטגן ולאפות רק לאחר שעה??

רותי

בס”ד
הי ניקי,
תודה רבה.
הכנתי אתמול בלילה את הפשטידה, דילגתי על השלב של לטגן ושמתי ישר בפיירקס בתנור, זה היה יותר מ45 דקות וזה מרגיש לי לא מוכן, אני לא יודעת איך זה אמור להיות. עכשיו אני רואה בתמונות שהפשטידה צריכה להיות נמוכה ואני שמתי בפיירקס והיא די גבוהה, אולי בגלל זה לא מוכנה עד הסוף, להכניס לתנור לעוד זמן עכשיו? צריך אולי לכסות?
תודה, רותי