


אגרול ירקות
אגרול ירקות, תענוג של מתכון, מתאים לכל ארוחה הוא נחטף במהירות. האגרול יוצא מושלם וטעים ברמות. הטעם של הירקות משגע. האגרול מתחסלים במהירות!
מרכיבים:
חבילת עלי אגרול
מילוי א’:
כרוב קטן
3 גזרים
פלפל אדום
3 חופני נבטים
כף רוטב צ’ילי מתוק
פלפל שחור גרוס
מלח
מילוי ב’:
כרוב קטן
בטטה בינונית רכה
3 גזרים
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחתוך את הירקות לרצועות קצרות, במחבת חמה להקפיץ את הירקות עד שהם מתרככים אבל נשארים מעט קשים להוסיף את הנבטים ולהקפיץ כמה פעמים.
2. מילוי שני: להכין כמו הראשון למעוך את הבטטה ולערבב עם הירקות.
3. למלא את האגרול כמו מעטפה להבריש את הסגירה בביצה.
4. שתי אפשרויות הכנה:
לטגן בשמן עמוק משני הצדדים עד שמזהיב. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להבריש בשמן ולאפות עד שמזהיב בערך כ 15 דקות.
5. לערבב את מצרכי הרוטב ולהגיש עם האגרול.
המתכון של הרוטב חמוץ מתוק נמצא כאן
גולשים מכינים וממליצים:
ישי : “תשמעי ניקי, יצא משהו משהו (כמו כל המתכונים שלך) זה התחסל תוך רגע ואישתי לא מפסיקה להלל על זה…”
ליבי : “הכנתי אתמול לערב לביבות משפחתי את האגרול, זה היה כיף וקל, כולם נהנו מאד וזללו את האגרולים עד האחרון שבהם… תודה!”
תודה ניקי יקרה,
המתכונים שלך מעולים,
האם אני יכולה להשתמש בעלי סיגאר?
האם זה חכול להתאים כמו עלי אגרול?