כרובית אפויה בקוקי
כרובית אפויה בקוקי, אחד הירקות שאני הכי אוהבת זאת הכרובית. יש המון דברים שאפשר להכין איתה, הסלט הנפלא אני מכינה כבר הרבה שנים, ביחד עם קציצות, אפויה בתנור (חלומי) נגיסי כרובית משגעים ואפילו לביבות כרובית. בקיצור אין כמו כרובית. המתכון הבא לא מצריך יותר מידי מצרכים, בעצם לא צריך כמעט כלום זה כל היופי.
4 מנות
מרכיבים:
כרובית שלמה
שמן קנולה
מלח
הכנות:
1. לחמם סיר עם מים, להמליח להוסיף את הכרובית ולבשל כ 3 דקות, לסנן.
2. להזליף על הכרובית שמן להמליח ולהכניס לשקית קוקי.
3. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות כ 45 דקות.
יש לי מתכון דומה ללא השקית קוקי, מה ההבדל ? בלי קוקי הכרובית יוצאת פריכה יותר, בקוקי הכרובית יוצאת כאילו היא מבושלת.