פאייה בורגול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פאייה בורגול

פאייה בורגול

בזמן האחרון הבורגול מככב אצלי, מתאימה לי תוספת שמוכנה ב 15 דקות.
תמיד שואלים אותי האם צריך להשרות את הבורגול ואין צורך בורגול לא דורש השרייה, הוא נחשב בריא ובורגול עם ירקות זאת תוספת נהדרת לכל ארוחה.
לא הגיע הזמן להחליף את האורז במשהו קצת יותר בריא ? נסו את הבורגול.
אם מחפשים מתכון של בורגול שמתאים לילדים תנו קליק כאן.

מרכיבים:

כוס בורגול עבה
2 פלפלים אדומים
2 גזרים
3 שיני שום
בצל
2 כוסות מים
פלפל שחור גרוס
כפית מלאה מלח

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הפלפלים והגזרים לקוביות קטנות.
  2. 2. לחמם סיר עם 3 כפות שמן, לטגן את הירקות כ 5 דקות על אש גבוהה תוך כדי בחישה, לחתוך את הבצל להוסיף לירקות והמשיך לטגן, לקצוץ את השום ולטגן כדקה עם הירקות.

3. להוסיף את הבורגול לתת עירבוב קצר להוסיף את המים ולתבל, להרתיח לכסות להנמיך את האש לבשל 15 דקות ולהשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, בורגול דק לא מתאים, אפשר להוסיף כף סילאן.

15606 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

19
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

הי.יצא מעולה מעולה.א”א להפסיק לאכול…תודה ושבת שלום:)

מרים

שלום. אין לי שום טרי .יש אבקת שום ומגשית של דורות.מה את מציעה להוסיף ואיך להמיר.כמה אבקה ביחס לשן שום?וכמה שיני שום יש בקוביה קפואה של דורות?תודה

צופנת

תודה על עוד מתכון טעים וקליל❤