יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לראש השנה מתכונים לתשעה באב תוספות

פאייה בורגול

25 מרץ 2017
(Visited 5,367 times, 1 visits today)
פאייה בורגול

פאייה בורגול

בזמן האחרון הבורגול מככב אצלי, מתאימה לי תוספת שמוכנה ב 15 דקות.
תמיד שואלים אותי האם צריך להשרות את הבורגול ואין צורך בורגול לא דורש השרייה, הוא נחשב בריא ובורגול עם ירקות זאת תוספת נהדרת לכל ארוחה.
לא הגיע הזמן להחליף את האורז במשהו קצת יותר בריא ? נסו את הבורגול.
אם מחפשים מתכון של בורגול שמתאים לילדים תנו קליק כאן.

מרכיבים:

כוס בורגול עבה
2 פלפלים אדומים
2 גזרים
3 שיני שום
בצל
2 כוסות מים
פלפל שחור גרוס
כפית מלאה מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

  • מרק בצל עם פטריות

    תנו לי לרדת על סיר מרק בצל וזה עדיין לא מספיק, איזה מרק כיפי במיוחד בתקופה הזאת. זה מתחיל כבר בטיגון הבצל הטיגון הסבלני הריח הנהדר של הבצל ואיזה זהוב הוא מקבל.
    קצת סבלנות בהתחלה ויוצא אחד המרקים הכי טעימים לאכול בחורף.
    הוספתי פטריות שמפיניון שיוסיפו טעם נוסף ופטריות הולך נהדר עם בצל,
    עזבו הכל ותכינו כיף של מרק יוצא יאמי!
    אני הכי אוהבת תוספות ושידרוגים אז למטה נתתי מספר תוספות שאפשר להוסיף שעוד יותר משדרגות את המרק בצל.
    אני אספר לכם סוד ? גיליתי שהמרק הרבה יותר טעים למחרת למי שרוצה להכין מראש.

    4 מנות

הכנות:

  1. 1. לחתוך את הפלפלים והגזרים לקוביות קטנות.
  2. 2. לחמם סיר עם 3 כפות שמן, לטגן את הירקות כ 5 דקות על אש גבוהה תוך כדי בחישה, לחתוך את הבצל להוסיף לירקות והמשיך לטגן, לקצוץ את השום ולטגן כדקה עם הירקות.

3. להוסיף את הבורגול לתת עירבוב קצר להוסיף את המים ולתבל, להרתיח לכסות להנמיך את האש לבשל 15 דקות ולהשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, בורגול דק לא מתאים, אפשר להוסיף כף סילאן.

הרשם
עדכן
28 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי פעם שנייה שאני מכינה. מתכון סוף הדרך!
גיליתי ששמתי בורגול דק! נורא?

יצא טוב גם בלי שום?

הי.יצא מעולה מעולה.א”א להפסיק לאכול…תודה ושבת שלום:)

שלום. אין לי שום טרי .יש אבקת שום ומגשית של דורות.מה את מציעה להוסיף ואיך להמיר.כמה אבקה ביחס לשן שום?וכמה שיני שום יש בקוביה קפואה של דורות?תודה

תודה על עוד מתכון טעים וקליל❤

יש לי בורגול של חברת מיה. לא כתוב דק או עבה. איך אפשר לדעת?

ניקי היקרה ! קל להכנה
וטעים מאוד
הוספתי סילאן
זה מוסיף מאוד!!!
תודה רבה ושבוע נפלא