זעלוק סלט חצילים מרוקאי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
זעלוק סלט חצילים מרוקאי

זעלוק סלט חצילים מרוקאי

איזה סלט טעים, אני אוהבת אוהבת סלטי חצילים, הסלט הזה קצת שונה מהרגיל והחצילים אפויים, תענוג!

3 – 4 מנות

מרכיבים:

חציל בלאדי
2 עגבניות גדולות
4 כפות שמן (לטיגון)
חצי כוס מים
כפית פפריקה
חצי כפית כמון
כפית שום כתוש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
כף פטרוזיליה קצוצה

כפית


הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לפרוס את החציל לפרוסות, לשמן נייר אפייה לסדר את הפרוסות להזליף שמן ולהמליח. לאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב.

3. לשים במחבת את השמן תבלינים ושום לערבב כדקה, לקצוץ את העגבניות ולהוסיף יחד עם המים, לבשל כ 10 דקות מידי פעם לערבב.

4. לחתוך את פרוסות החציל לקוביות לבשל כ 5 דקות תוך כדי ערבוב.
לפזר פטרוזיליה לפני ההגשה.

נפלא על פרוסות חלה.

21977 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

זעלוק סלט חצילים מרוקאיזעלוק סלט חצילים מרוקאיזעלוק סלט חצילים מרוקאי

גולשים מכינים וממליצים:

רעומה : “הכנתי לשבת, יצא אליפות,
כל כך פשוט וכל כך טעים”

אסתר : “הדבר היחידי שבא לי לומר – זה אוף!
למה אני נופלת בזה כל פעם ומכינה רק כמות אחת מהמתכונים שלך?!”

חני : “טעים טעים מטעים כל שבוע אני מכינה את הסלט ומתענגת מחדש”

מירב : “חייבת לשתף אותך ניקי,בפעם הראשונה שהכנתי את הסלט הזה לא מוותרים לי כל שבת מבקשים שאכין אותו שוב ותמיד מתחסל תודה רבה על מתכונים מדהימים”

מרים : “תענוג של סלט!!! בדיוק מה שחיפשתי תמיד, תודה!”

הודיה : “יצא מעולה! מכינה היום בפעם השנייה, תודה רבה”


23
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפית

היי ניקי,
אפשר להוסיף פלפל חריף?

אירית

היי, אחרי שחצילים נפרסים ונכנסים לתנור לחתוך אותם לקוביות? הבנתי נכון?

הודיה

מוסיפים מלח כחלק מתהבלינים(חוץ מההמלחה של החצילים לפני ההכנסה לתנור)? (אני לא משתמשת באבקת מרק)

ליטל

מכינה בפעם השניה ( נטרף בפעם הראשונה)
מעוניינת להכפיל / לשלש כמויות , האם מכפילים את כל המרכיבים ( השאלה מתייחסת בעיקר לתבלינים)