לביבות ירק עם לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות ירק עם לחם

לביבות ירק עם לחם

היו לי שאריות לחם ומאוד רציתי להכין לביבות עם ירקות, חשבתי איך אני יכולה לשדך בין השניים הרי חבל לזרוק את הלחם נכון ?
לביבות זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת להכין והצלחתי להגיע למצב שהגדול שלי מבקש שאני אכין לביבות כל הזמן אז ברור שאני הולכת להכין לביבות ובדרך אני הולכת לחסל את שאריות הלחם בית.

14 לביבות

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה
2 גזרים
2 לחמניות קטנות / 2 פרוסות לחם
2 כפות קמח
ביצה
בצל
כפית מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לחמם מחבת עם 2 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב, להעביר לקערה.

2. לקלף את הירקות לגרד ולהוסיף לבצל.

3. לחתוך גס את הלחמניות להשקיע בקערה עם מים לכמה שניות להוציא לסחוט ולקצוץ להעביר לקערה יחד עם שאר המצרכים.

4. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, ליצור לביבות לשטח אותן קצת, לטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

5. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

5623 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

10
תגובות

  הרשם  
עדכן
חני

מתאים להגיש עם?!

חני

יש לי תפו”א אחד, להוסיף עוד גזר?! מנסה לנחש על סמך תשוהות קודמות

סימה

פשוט מקסים! חיכיתי למתכון עם לחם שישביע יותר!

עילי

יקירתי,מה גודל תפוחי האדמה?? או כמה גר’ בערך? מחכה לתשובתך כדי להכין…תודה!

sari

ניקי היקרה,
האם אפשר להשמיט את הלחמניות? ואם כן, מה להוסיף?
שאלה נוספת, האם יהיו מתכונים נוספים לקראת ראש השנה?
תודה שרי