לביבות ירק עם לחם
היו לי שאריות לחם ומאוד רציתי להכין לביבות עם ירקות, חשבתי איך אני יכולה לשדך בין השניים הרי חבל לזרוק את הלחם נכון ?
לביבות זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת להכין והצלחתי להגיע למצב שהגדול שלי מבקש שאני אכין לביבות כל הזמן אז ברור שאני הולכת להכין לביבות ובדרך אני הולכת לחסל את שאריות הלחם בית.
14 לביבות
מרכיבים:
2 תפוחי אדמה
2 גזרים
2 לחמניות קטנות / 2 פרוסות לחם
2 כפות קמח
ביצה
בצל
כפית מלח
הכנות:
1. לקצוץ את הבצל לחמם מחבת עם 2 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב, להעביר לקערה.
2. לקלף את הירקות לגרד ולהוסיף לבצל.
3. לחתוך גס את הלחמניות להשקיע בקערה עם מים לכמה שניות להוציא לסחוט ולקצוץ להעביר לקערה יחד עם שאר המצרכים.
4. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן, ליצור לביבות לשטח אותן קצת, לטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
5. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.