יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות ערב קלות לביבות אפויות מתכוני ירקות - צמחוני

לביבות כרובית עם ירקות

4 נובמבר 2018
(Visited 33,194 times, 2 visits today)
לביבות כרובית עם ירקות

לביבות כרובית עם ירקות

אחד הירקות שהכי כיף לאכול זאת כרובית, קחו לדוגמא את המתכון הזה בסוף השבוע אלפי גולשים נכנסו אליו כרובית או לא ?
כרובית שמכינים אותה נכון ואני מדגישה נכון זה אומר שלא מבשלים אותה יותר מידי אלא בקטנה שתשמור על הפריכות והטעם הנהדר שלה וזה נותן תוצאה נהדרת במתכונים.
הכנתי לביבות עם כרובית (אני חסידה גדולה של ירקות) הפריכות המדהימה של הכרובית ביחד עם הירקות נתנו לביבות נפלאות.
לפעמים שואלים את באמת מתלהבת מאוכל ? אז כן אני מתלהבת במיוחד כשיוצא לי טוב ואני חייבת לשתף אתכם כי דברים טובים צריכים להעביר הלאה שיגיעו לכמה שיותר אנשים.

20 לביבות

מרכיבים:

כרובית קטנה – 400 ג'
2 תפוחי אדמה בגודל בינוני
2 גזרים
בטטה קטנה
ביצה
100 ג' קמח (שלושת רבעי כוס)
בצל
2 כפיות שום כתוש
כף סוכר חום דמררה
כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק אפונה

    קסם של מרק כמה פשוט כמה טעים והבונוס במרק הזה שאפשר להכין אותו יום קודם והוא רק משתבח בטעמו.
    איך שהתחילו הטיפות הראשונות של הגשם דיגדג לי בקצוות האצבעות להכין מרק אפונה זכרתי שיש לי אפונה יבשה במזווה משם זה כבר היה קלי קלות להכין את המרק, ללא השרייה של האפונה והכל נכנס לסיר אחד,
    5 דקות הכנה ו 30 דקות בישול ויש לי יאמי של מרק אפונה.
    תשמעו קוריוז בזמן בישול המרק דלת הבית נפתחת בפתאומיות בלי לדפוק השכן נכנס בריצה למטבח ואומר
    "אני חייב לצלם את המרק שאת מכינה לחבר שלי" מצלם ויוצא.
    כן נשארתי בשוק למספר רגעים אפילו לא הספקתי לומר כלום.

    3 מנות

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

הכנות:

  1. 1. להרתיח סיר עם מים לפרק את הכרובית לפרחים להכניס לסיר ולבשל עד שהיא רכה אבל לא רכה מאוד, זה בישול קצר של כמה דקות הכרובית אמורה לשמור על פריכות (חשוב), לקצוץ דק דק.

2. לקצוץ את הבצל לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל תוך כדי להוסיף את הסוכר חום ולטגן עד שהסוכר נמס לגמרי ולהעביר לקערה.

3. לגרד את הירקות להוסיף להוסיף לקערה יחד עם הכרובית ושאר המצרכים, לתבל.

4. לחמם מחבת עם 3 שמן, לעשות לביבות ולטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

5. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה משומן יפה לסדר את הלביבות ולאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

כדאי לדעת ש…
חשוב לא לבשל את הכרובית יותר מידי בערך 10 דקות בישול, מאוד מקשה על הכנת הלביבות יותר מאוחר, לא להמתין עם העיסה אלא להכין מיד את הלביבות. לא לוותר על התפוחי אדמה. אפשר להכין יום יומיים מראש, אפשר לאכול קר או בטמ"פ החדר.

לביבות כרובית עם ירקות

הרשם
עדכן
66 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשר לעשות את זה במאפינס?

יצא מעולה תודה

מה אפשר להשים במקום תפוח אדמה ?

ניקי, האפליקציה לא עובדת לי!!!! מה אפשר לעשות???
לא יכולה בלעדייך…..
כבר מחקתי והתקנתי שוב ולא עזר

היי ניקי,אפשר להשתמש עם חתיכות כרובית של סנפרוסט קפוא?

הי ניקי יקירה, אשמח לדעת אם ניתן להכין בתנור?
משמין לטגן….
תודה!

הי ניקי.יצאו מעולות!! איך אפשר לייצב אותן טיפה יותר? אולי שמתי יותר מידי ירקות?