יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

Uncategorized

לביבות פירה ובשר

25 מרץ 2018
(Visited 13,537 times, 1 visits today)
לביבות פירה ובשר

לביבות פירה ובשר

אני מאוד אוהבת להכין לביבות מכל הסוגים ומכל המינים, אני הרבה פעמים מנצלת את ההזדמנות ומכניסה שם דברים שהילדים פחות אוהבים לאכול אבל בלביבה זה נראה הרבה יותר טוב, במיוחד עם ערימת ירקות ליד.
אני אוהבת את הצבע הזהוב של הלביבות, את הריח הנהדר שיש בבית והפעם זה אפילו מתאים לפסח ואפשר אפילו לאכול בטמ”פ החדר למי שלא מתחשק לחמם. כתבתי שהן טעימות ביותר ? 🙂

20 לביבות

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה גדולים לא מאוד
100 ג’ בשר עוף טחון
150 ג’ בשר בקר טחון
בצל
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
3/4 כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • הודעה בנוגע לאפליקציות

    סוף סוף הגיע הזמן, בגלל חודש החגים זה התעכב וסוף סוף זה סודר. לפני כמה זמן קרתה תקלה באפליקציה ואי אפשר היה לכתוב תגובות התקבלה הודעת שגיאה. לקח זמן אבל עכשיו זה בסדר הכל תקין.
    אתם מוזמנים לשדרג את האפליקציה הכי טעימה שיש 
    ברגע שתשדרגו תוכלו לכתוב תגובות.
    האפליקציה לאנדרואיד   –   האפליקציה לאייפון

     

  • שלום כיתה א’ – ב’

    נכתב בתאריך 01/09/2009, אנחת רווחה יצאה לי מהפה עברנו את אוגוסט (אמא אני חייבת לך ובגדול שיחקת אותה מה היינו עושים בלי סבתות ? ) עכשיו חוזרים לשיגרה וההתרגשות בשיאה.

הכנות:

1. למלא סיר עם מים ולהרתיח, לקלף את תפוחי האדמה ולבשל עד שהם רכים ולמעוך יחד עם שתי כפות שמן.

2. לשים במחבת 2 כפות שמן, לקצוץ את הבצל לטגן עד שהוא מזהיב ולהוסיף לתפוחי אדמה.

3. להוסיף את שאר המצרכים, ליצור לביבות ולשטח.

4. לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן ולטגן עד שהלביבות מזהיבות יפה משני הצדדים, להוציא לנייר סופג.

5. למי שרוצה לאפות : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, להכין תבנית עם נייר אפייה לסדר את הלביבות ולאפות כ 30 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני לעוד 15 דקות או עד שמזהיב.

הוגש עם עגבניות מיובשות, סלט גרגירי חומוס מבושל, בורגול עם גזר ומש עם ירקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש ולתת חימום קל בתנור, נהדרות גם בטמ”פ החדר, מתאימות לפיקניק.
רוצים להכין לביבות תפוחי אדמה ? תלחצו כאן. כדאי מראש להכפיל כמויות הן נהדרות. רוצים לביבות בטטה אפויות ?תלחצו כאן.

לביבות פירה ובשר לביבות פירה ובשר לביבות פירה ובשר

לביבות פירה ובשר לביבות פירה ובשר

הרשם
עדכן
57 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי, הכנתי את הלביבות והן יצאו ממש טעימות. העניין שטיגנתי אותן והן התפרקו לי,
מה יכולה להיות הסיבה?תפרקו לי

בוקר טוב וחג שמח.
הכנתי אתמול לארוחת החג את הקציצות האלו והכפלתי כמויות ואפיתי אותן והן יצאו מעולות, וקיבלתי כל כך הרבה מחמאות בזכותך.
בתור אחת שהכנת קציצות לא היה הצד החזק שלי השתדרגתי המון בזכות כל המתכונים שלך אז המון תודה.

האם ניתן להמיר את התפוחי אדמה בבטטהזץ

היי ניקי, רוצה להכין בגרסת התנור ולא הטיגון. האם ניתן להוסיף עוד ירק כמו קישוא/גזר?
תודה

היי, אני לא אהבתי. אחרי כל ההכנה הכל מתפרק במחבת ונורא רך. אולי צריך לרשום מה משקל תפוחי האדמה בדיוק, כי יש להם משקל מכריע ובסוף הלביבות מאוד רכות ולא יציבות, בלי קמח או סולת או ביצים. אני הופך את זה לפירה עם בשר פשוט, סוג של בולונז…

הכל נורא התפרק לי למה??

שלום ניקי
תודה על המתכונים שמצילים אותי כל שבוע מחדש
שאלה: האם אפשר להקפיא את הקציצות האלה לדעתך?