מילקי שוקולד כשר לפסח

1. לחמם במחבת את השמנת המתוקה, כוס חלב והסוכר, לערבב  את החלב שנותר ואת הקורנפלור עד שכל הקורנפלור נמס לגמרי ואז להוסיף אותו למחבת, לערבב כל הזמן עד שמתחיל להסמיך ואז להוריד מהאש זה לוקח בערך שתי דקות על האש. 2. להוסיף את השחר העולה, לשבור את השוקולד לקוביות ולערבב עד שכל העיסה אחידה וקרמית. 3. למלא את הכוסיות עד 3/4 גובה, לקרר שעתיים. 4. להקציף שמנת, אינסטנט וניל וסוכר לקצפת, למלא שקית זילוף ולמלא את הכוסיות. *5. לגרד את השוקולד ולפזר על כל קצפת. איך מכינים פרווה ? 280 מ"ל מים 100 ג' סוכר (חצי כוס) 100 ג' שוקולד מריר 40 ג' קורנפלור (2 כפות גדושות) בקצפת להשתמש בריץ במקום השמנת. חשוב מאוד להכין את הקינוח הזה לפי מה שכתבתי, לפני שמורידים מהאש זה חייב להסמיך, תוודאו כמויות, תשקלו, לא ללכת לפי העין זה פשוט לא יוצא, העיסה חייבת להסמיך לא הסמיך ? טעיתם בהכנה וזה ישאר נוזלי. כדאי לדעת ש… אפשר להקפיא

דילוג לתוכן