נקניקיות עם תפוחי אדמה וביצים
להגיע לשורה התחתונה? זה טעים ברמות אוכל בסיסי של בית שיוצא נהדר. בלי מצרכים מיוחדים ונועד לרגעים האלה שרוצים לתקתק ארוחת צהריים מהירה בלי להשקיע.
תחשבו כמה קל להכין ארוחת צהריים בבית, הרי למי אין תפוחי אדמה זמינים? נקניקיות יש בד"כ בהקפאה וביצים יש במקרר. זהו, אפשר לומר שיש ארוחת צהריים טובה בדרך. מה הביג דיל, תפוחי אדמה ונקניקיות, אבל יש משהו בשילוב הזה שזה פשוט מעדן.
אביב ניקה את הצלחת וביקש תוספת.
אדם רעב יגמור הכל.
מרכיבים:
7 – 8 נקניקיות עוף פרוסות דק
בצל בינוני חתוך קטן
2 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים קטן
2 ביצים
מלח – פלפל
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות.
2. לחמם מחבת עם 4 כפות שמן לטגן את קוביות תפוחי האדמה עד הזהבה זה לוקח מספר דקות על אש בינונית להמליח ולפלפל להוסיף את קוביות הבצל והנקניקיות הפרוסות ולטגן כ 5 דקות ומידי פעם לערבב.
3. לטרוף בקערה את הביצים להמליח ולפלפל להוסיף את תכולת המחבת לערבב להוסיף 2 כפות שמן למחבת ולשטח את התערובת במחבת.
4. לטגן כשתי דקות להכניס לתנור ולאפות כ 15 דקות.
5. להפוך על צלחת הגשה ולחתוך למשולשים.
For the recipe in English:
Sausage egg and Potato skillet






