לביבות תרד אפויות
לביבות תרד הן אופציה נהדרת לארוחת ערב מהירה ומזינה, הן קלות להכנה וכולם אוהבים אותן. היתרון הגדול שלהן שהן מבוססות על תרד שנחשב דל בקלוריות ובריא בשבילנו.
כל פעם שאני מחפשת ארוחת ערב מהירה וספוטנית או ארוחת צהריים פשוטה לביבות זאת אופציה טובה, במיוחד כשרוצים לאכול משהו קל בלי להשקיע, כל מה שצריך זאת קערה אחת, מחבת וכף בשביל לארגן לביבות שנחטפות במהירות.
*רוצים לחסוך זמן ? תכינו עם תרד קפוא *אפייה זה לא רק בריא יותר אלא חוסך זמן *תוספות גבינות שונות ואפשר לשחק עם הירקות *לחוצים בזמן ? תכינו מראש *אפשר לאכול קר או בטמ"פ החדר.
15 לביבות
מרכיבים:
חבילת תרד 400 ג'
2 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים גס
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
1/3 כוס פתיתי גבינה צהובה (לא חובה)
70 ג' קמח / פרורי לחם (חצי כוס)
ביצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן טוב תבנית עם נייר אפייה.
2. לחמם מחבת עם 2 – 3 כפות שמן לטגן את קוביות הבצל עד שמזהיב קלות ולהעביר לקערה.
3. להרתיח סיר עם מים לחלוט את התרד 2 – 3 דקות לסנן ולסחוט טוב שכל הנוזלים יצאו החוצה, לחתוך קטן ולהוסיף לקערה.
4. לסחוט את התפוחי האדמה להוסיף לקערה יחד עם כל המצרכים, להכין קציצות לשטח ולהניח בתבנית.
5. לאפות כ-30 דקות להפוך ולאפות עוד 15 דקות.
4. אפשרות לטגן:
לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן לטגן את הקציצות עד שהן מזהיבות יפה משני הצדדים, להוציא ולהניח על נייר סופג.
For the recipe in English:
Spinach Frittata With Potatoes



גולשים מכינים וממליצים:
שרון : "תודה רבה ניקי, מתכון נהדר.
כאחת שמתחילה במטבח, המתכונים שלך מאוד מוצלחים, ברורים ולא מתפנפנים… וכמובן טעים מאוד! תודה!"
מורן : "במילה אחת: להיט!! כמה קל ככה טעים"
מירוש : "לביבות מצוינות. טעים מאוד!"


