קינוח תותים וקצפת
הדבר הכי טוב שאפשר לעשות עם תותים זה לאכול אותם עם קצפת טרייה. לטבול את התותים בקצפת — וואו איזה טעים.
הדבר השני הכי טעים זה להכין קינוח בשכבות שנראה פגז.
אם בא לכם להפגיז עם קינוחי כוסות שנראים נפלא, זה הקינוח הזה — שכבות של תותים עם ג'לי ומעל קצפת — זה קינוח מושלם שחובה להכין.
12 כוסות
מרכיבים:
שכבה ראשונה:
200 ג' תותים יפים
80 ג' ג'לי תות אינסטנט (חבילה)
שכבה שנייה:
250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא)
כף אינסטנט וניל
כף סוכר
הכנות:
1. להוריד את העוקץ ולחתוך את התותים לקוביות קטנות.
2. לערבב את הג'לי עם 400 מ"ל מים רותחים (לפי מה שכתוב על האריזה) לטרוף / לערבב עד שכל הג'לי נמס והגושים נעלמים ולקרר מעט.
3. למלא את הכוסות עד החצי עם קוביות התותים, למזוג את הג'לי לכוסות לכסות את התותים ולקרר כשעה.
4. לשים את הקצפת, אינסטנט וניל והסוכר במיקסר ולהקציף בעזרת וו הבלון לקצפת יציבה, להעביר לשקית זילוף ולמלא את הכוסות עד הסוף.
For the recipe in English:
Strawberries and Whipped Cream Recipe



