עוגת שוקולד חלבה
כשאומרים עוגת שוקולד מה עולה לכם בראש ? עוגת שוקולד רכה טעימה הרבה קרם מעל, הקרם נספג בעוגה ואם היא חמה זה בכלל עונג צרוף כי אין כמו עוגה חמה. הילדים מתלהבים, הקוביות נעלמות אחת אחרי השנייה..טוב אחרי מחשבות כאלה חייבים ללכת להכין.
תבנית 26
מרכיבים:
5 ביצים
300 ג' סוכר (כוס וחצי)
3/4 כוס אבקת שוקולית
3/4 כוס שמן
שמנת מתוקה
חצי כוס חלבה קצוצה דק
כף אבקת אינסטנט וניל
300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
שקית א. אפייה
כפית סוכר וניל
ציפוי:
150 ג' שוקולד מריר
3/4 כוס שמנת מתוקה
הכנות:
1. להקציף ביצים וסוכר לקרם סמיך בערך שתי דקות הקצפה, להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את שאר המצרכים לפי הסדר שרשום.
2. חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
*3. להמיס שוקולד ושמנת ולצפות את העוגה.



