קציצות בשר רכות ואווריריות - מושלמות לילדים
מצאתי את המתכון המושלם לקציצות הן רכות אווריריות פיקנטיות טעמים טובים ולא רק אני מכינה אותן בגודל קטן ממש בגודל ביס לא תאמינו איך הקטנות האלה מתחסלות וכמובן הוספתי את הטריק שעובד כמו קסם על אביב.
תסתכלו בתמונות הקציצות סימטריות, עגולות יפהפיות שום דבר לא בורח החוצה קציצות קלאסיות אחת אחת שנראות טוב, טעמים נהדרים ביס עסיסיות ורכות.
השתמשתי ברינג זה עובד כל פעם מחדש על ילדים ככה צריך להכין קציצות בקר אווריריות ונימוחות במיוחד.
מרכיבים:
500 ג' בשר בקר טחון (צלעות מספר 2)
בצל לבן חתוך קטן
חצי כפית א. סודה לשתייה
קישוא מגורד / זוקיני
תפוח אדמה מגורד
ביצה
כפית שום כתוש
חצי כוס פירורי לחם
תבלינים:
חצי כפית כורכום
נגיעה של קינמון
חצי כפית פפריקה מתוקה
כף שטוחה א. מרק
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה קלה להוריד מהאש ולהוסיף לבשר, להוסיף את הירקות המגורדים, סודה לשתייה, שום כתוש, ביצה, תבלינים ופירורי לחם.
2. קבלו פטנט לקציצות קטנות חמודות וסימטריות:
בעזרת קורצן בקוטר 5 ס"מ למלא את הקורצן לישר בצורה שווה ולשלוף את הקורצן תראו איזה קציצה יפה, לטגן את הקציצות משני הצדדים עד שמזהיב ולהעביר לנייר סופג.
3. שימו בפיתה עם צ'יפס וירקות תזליפו טחינה ותנו ביס אין דברים כאלה.





