בורגול תבשיל כתום לילדים
כל הסיפור של המתכון הזה זה פשטות. תקשיבו, אין כמו בורגול — הוא נהדר ואפילו יותר בריא מאורז. יש לו ערכים תזונתיים טובים, והבונוס? קלות ההכנה — תראו לי תוספת שמוכנה תוך 15 דקות.
מכיוון שאני מבשלת באופן יומיומי אני כל הזמן מכינה מתכונים זריזים, בלי התעסקות מיוחדת ושהילדים יאהבו אותם. בורגול סוגר לי את הפינה של ארוחת הצהריים בצורה מושלמת, והפעם לא סתם בורגול — אלא בורגול כתום.
כמה בריאות וטעם, והכל בסיר אחד מהמם.
3 מנות
מרכיבים:
כוס בורגול גס
2 כוסות מים
2 שיני שום קצוצות
כפית סוכר שטוחה
כפית רסק עגבניות
תבלינים:
חצי כפית גריל עוף
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
שליש כפית פלפל שחור
שליש כפית מלח
הכנות:
1. לחמם סיר על אש בינונית עם 3 כפות שמן. לטגן את השום עד הזהבה קלה, להוסיף את הבורגול ואת שאר המצרכים, להרתיח, לכסות, להנמיך את האש ולבשל 15 דקות. לכבות את האש.
2. להשאיר מכוסה 15 דקות נוספות.
For the recipe in English:
Orange Bulgur Recipe




