סלט פסטה עם טונה
בדרך כלל מכינים סלטי פסטה לאירוע חלבי, אבל אני מכינה אותם במשך השבוע לפי הירקות שזמינים לי במקרר.
אני בדרך כלל מכינה בלי הגבינות בשביל לקבל סלט פרווה, וזה מתאים לי לכל ארוחה. תנסו לצאת מהמסגרת שמכינים סלט פסטה רק באירועים חגיגיים. זה לא נכון, הוא הולך נפלא כל השבוע. והבונוס? שאפילו אביב אוכל אותו.
3 מנות
מרכיבים:
200 ג' פסטה ביסלי
2 קופסאות טונה מסוננות מהשמן (כל אחת 160 ג')
2 מלפפונים פרוסים דק וחצויים
פלפל אדום חתוך למקלות דקים
בצל סגול חתוך למקלות דקים
עגבנייה חתוכה לרבעים ופרוסה דק
10 עגבניות שרי חצויות (תלוי בגודל)
4 צנון מיני פרוס דק וחצוי
רוטב:
3 כפות שמן זית
חצי כפית חרדל
כפית שום כתוש
כפית סילאן
מלח – פלפל שחור
מיונז
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות לסנן להוסיף כף שמן לערבב ולקרר.
2. להעביר לקערה את כל הירקות כולל הטונה והפסטה ולערבב.
3. הכנת הרוטב:
לערבב את כל המצרכים להעביר לצנצנת קטנה לשקשק היטב שהכל יתמזג לרוטב אחיד ולתבל את הסלט.
מי שמעדיף יכול במקום הויניגרט לשים מיונז.
אפשר להוסיף תירס, ביצים קשות
For the recipe in English:
Classic Tuna Pasta Salad




