קליעת לחמניות שמיניה מרצועה אחת
הבטחתי ולכן אקיים, ביקשו ממני הסבר איך להכין לחמניות שמינייה מרצועה אחת, אלו בדרך כלל הלחמניות שנמכרות במאפייה בצורת 8 גדולה זהובות ויפהפיות.
זה לא מסובך כל העניין זה להתחיל ומשם זאת דרך חלקה, צילמתי תמונות מפורטות ובסוף עשיתי סרטון קצר שיהיה הכי ברור, רק שתדעו הלחמניות האלה הן להיט אצל הילדים ומבוגרים כאחד.
הלחמניות נהדרות לארוחת בוקר לבית הספר או לארוחת ערב, הן מספיק גדולות בשביל להכין כריך טוב או אם בא לנשנש משהו טעים.
מרכיבים:
מתכון לבצק כאן (לחמניות קוטג' רכות ונחטפות)
הכנות:
יוצרים גליל ארוך באורך 60 ס"מ
זוכרים מקל סבא של פעם שהיה עשוי מסוכריות ?
מכניסים את הקצה באמצע, זה נראה כמו האות פ' הפוכה
להרים את הקצה וליצור לולאה.
לוקחים את הקצה שלא נגענו בו ומכניסים בלולאה / חור למטה
מסובבים את החלק העליון כאילו הופכים אותו
את הצ'ופצ'יק שנותר או שמינצ'יק כמו שסבא שלי היה קורא לו דוחפים מלמטה ומכניסים דרך החור למעלה. זה הדבר הראשון שהילדים שלי תולשים מהלחמנייה.
לחמניות תפוחות עוד רגע מוכנה להיכנס לתנור

גולשים מכינים וממליצים:
מטי : הכנתי אתמול ויצא פשוט מושלם! נהנת כל פעם מחדש מהמתכונים שלך. תודה רבה.


