תפוחי אדמה ברוטב אדום
חיפשתי מה להכין לצהריים קורה לכם שאתם לא יודעים מה להכין השעון דופק אוטוטו צהריים ובכל זאת מה מכינים ?
היו לי תפוחי אדמה ולא התאים לי להכניס לתנור רציתי משהו מהיר יותר ושיהיה קצת רוטב אדום.
מה הטריק של התפוחי אדמה האלה מה עושה אותם כל כך טעימים ? הצריבה בהתחלה אני מטגנת בסבלנות על אש גבוהה ומקפידה להקפיץ מידי פעם שכל התפוחי אדמה יקבלו את הצריבה באופן שווה ועוד דבר במהלך הבישול אני אוספת את הרוטב ומפזרת על התפוחי אדמה ככה כל התפוחי אדמה מקבלים את הטעמים באופן שווה.
3 – 4 מנות
מרכיבים:
קילו תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות קטנות
כף מלאה רסק עגבניות
כפית סוכר
2 כוסות מים
כף מיץ לימון
תבלינים:
כפית גדושה פפריקה מרוקאית
חצי כפית כמון
3/4 כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור
כפית א. מרק
כפית מלח
הכנות:
1. לחמם מחבת רחבה עם 4 – 5 כפות שמן לטגן את התפוחי אדמה כ 10 דקות מידי פעם להקפיץ שהתפוחי אדמה יקבלו צריבה מכל הכיוונים.
2. להוסיף את המיץ הלימון, רסק, סוכר, תבלינים ומים, לבשל כ 25 דקות, מידי פעם להרטיב את התפוחי אדמה עם הרוטב.
For the recipe in English:
Potatoes in Red Sauce




