צ'ימיצ'ורי מתכון
תכירו את החבר הכי טוב של הבשר, שום מנת בשר לא מושלמת בלעדיו מתכון מושלם לצ'ימיצ'ורי עם יש לא מעט מרכיבים שהופכים אותו למנצח חריפות, פיקנטיות טעמים שנותנים לך בעיטה חזקה בכל ביס.
הוא הולך עם הכל בשרים, דגים, קציצות, קבבים, בעל האש זה מוסיף טעם מעולה לבשר, פחות מ 5 דקות הכנה זה נשמר במקרר למתי שרוצים לאכול, המלצה ממני להכין בבית ולא לקנות מצרכים פשוטים שנותנים צ'ימיצ'ורי פגז.
מרכיבים:
צרור פטרוזיליה גדול (כמו שקונים בחנויות ירקות ובשוק)
גמבה אדומה חתוכה גס
פלפל חריף
בצל קטן סגול חתוך גס
חצי כפית אורגנו
4 שיני שום חצויות
3 כפות חומץ תפוחים / בן יין
1/2 כוס שמן זית
חצי כפית סוכר
חצי כפית מלח מעט יותר
חצי כפית פלפל שחור
הכנות:
1. לטחון את הפטרוזיליה לחתיכות קטנטנות לעצור להוסיף את הפלפל בצל, שום, סוכר וחומץ.
2. לטחון ולהוסיף תוך כדי שמן זית להגיע למידה הסמיכות הרצויה לתבל לטעום ולאזן.
3. להעביר לקופסא עם מכסה להוסיף שמן זית שיכסה את הצ'ימיצ'ורי נשמר במקרר כשבוע.




