יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכוני מאפינס מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות: לאירוח קל נישנושים טעימים עוגות וקינוחים

מאפינס לימון נימוחים וקלים: המתכון המושלם למרקם אוורירי

19 יוני 2013
(Visited 11,485 times, 1 visits today)
מאפינס לימון נימוחים וקלים: המתכון המושלם למרקם אוורירי

מאפינס לימון נימוחים וקלים: המתכון המושלם למרקם אוורירי

מתכון מאפינס לימון קל במיוחד: אווריריות וטעם חמוץ-מתוק מושלם
מאפינס לימון הם הדרך הכי טובה להביא את ריח האביב והרעננות אל תוך הבית, גם אם בחוץ סגרירי. הנה הסוד למאפינס לימון אווריריים ומושלמים! אין כמו הניגוד המדויק הזה של מתוק קטיפתי יחד עם החמיצות המרעננת של הלימון, והכי חשוב הם מגיעים בגודל אישי ומושלם, מה שמצדיק בקלות לאכול שניים.

ולפני שתחשבו שצריך להוציא את כל הכלים הכבדים, תנשמו עמוק. המתכון הזה כל כך סלחני ומהיר, שהמיקסר העומד שלך כמעט ירגיש משועמם. אני לא הולכת להקציף חלמונים בנפרד או להפריד ביצים; זו עבודת ערבוב קצרה ופשוטה, ואני אגלה לכם היום את הסוד למאפינס לימון אווריריים במינימום מאמץ.

20 יחידות

✿ ✿ ✿ ✿ ✿

מרכיבים:

3 ביצים M
140 ג' סוכר (חצי כוס + 2 כפות נוספות)
100 מ"ל שמן (קצת יותר משליש כוס)
180 מ"ל מיץ תפוזים (שלושת רבעי כוס)/ יוגורט במתיקות מעודנת
קורט מלח
כפית גדושה גרידת לימון
מיץ מחצי לימון
250 ג' קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
כפית ושלושת רבעי א. אפייה

הכנות:

1. לחמם תנור מראש ל-180 מעלות ולשמן תבנית שקעים (או לרפד בעטרות נייר).

2. להקציף בקערת המיקסר את הביצים והסוכר פחות מדקה במהירות בינונית. לאחר מכן, להוסיף את מיץ התפוזים (או היוגורט), גרידת הלימון ואת מיץ הלימון. להקציף עוד מספר שניות, ורק אז להוסיף את הקמח ואבקת האפייה.

3. להקציף במהירות נמוכה לתערובת חלקה ואחידה, ולמלא את שקעי התבנית עד לשלושת רבעי גובה.

4. לאפות במשך 20 עד 25 דקות, או עד שהמאפינס מזהיבים, רכים וקפיציים.

✿ ✿ ✿ ✿ ✿

טיפים למאפינס לימון רכים ואווריריים:

  • להקפיד שהביצים ומיץ התפוזים (או היוגורט) יהיו בטמפרטורת החדר. זה עוזר להם להתאחד בצורה טובה יותר עם השומן, ומבטיח מרקם אוורירי ואחיד יותר למאפינס.
  • ברגע שמכניסים את הקמח ואבקת האפייה (סעיף 3), לערבב רק עד שאין גושים יבשים.
  • ניתן לשלב כפית אחת של נענע קצוצה דק לתערובת הבלילה יחד עם הקמח. הנענע משתלבת נהדר עם הלימון ומוסיפה טעם קיצי מיוחד.
  • חיזוק טעם הלימון: להשתמש רק בחלק הצהוב של הלימון, ולקצוץ את הגרידה דק מאוד לפני שמערבבים אותה עם המצרכים.

For the recipe in English:
Easy Lemon Muffins: Soft, Fluffy & The Secret to Airiness

מאפינס לימון נימוחים וקלים: המתכון המושלם למרקם אוורירימאפינס לימון נימוחים וקלים: המתכון המושלם למרקם אוורירימאפינס לימון נימוחים וקלים: המתכון המושלם למרקם אוורירי

גולשים מכינים וממליצים:

גלית : "הכנתי שבוע שעבר את המאפינס, יצא מדהים רך ולימוני בדיוק במידה, מכינה שוב עכשיו למסיבת ט״ו בשבט של המושב. מתה על האתר שלך! תודה"

 

הרשם
עדכן
63 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן