יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים ארוחות צהריים לילדים מנות עיקריות מתכוני בשר טחון מתכונים קלים עם חלבון

ספגטי בולונז הודו

13 יולי 2014
(Visited 22,613 times, 1 visits today)
ספגטי בולונז הודו

ספגטי בולונז הודו

קבלו אלטרנטיבה בריאה מזינה וקלה יותר לספגטי בולונז, אני בדרך כלל מכינה עם בקר טחון אבל כשאני יכולה אני משתמשת בהודו, הוא נחשב בריא יותר ודל שומן וכמובן הוא מקור מעולה לחלבון.
מה שעושה אותו מושלם לילדים לארוחת צהריים וגם זאת הזדמנות להכניס פנימה ירקות שבשוטף הילדים לא אוכלים אבל בבולונז טורפים אותם וזה לא רק לילדים יוצא לי להכין גם לגדולים והמתכון תמיד גורף מחמאות.

2 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
2 גזרים מגורדים / קוביות קטנות
300 – 400 ג' שווארמה הודו נקבה טחון
שליש כוס יין אדום / מים
כוס וחצי מים
כפית רסק עגבניות
כף סילאן / דבש

תבלינים:
חצי כף פפריקה מתוקה מרוקאית
חצי כפית פפריקה חריפה
שלושת רבעי כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח

הכנות:

1. לחמם מחבת רחבה עם 4 כפות שמן לטגן את קוביות הגזר כ 5 דקות, להוסיף את הבצל ולטגן עד שמזהיב קלות.

2. להוסיף את השווארמה הודו ובסבלנות לטגן כ 5 דקות תוך כדי שמפרידים את הבשר בשביל שלא ישארו גושים, אמורות להיות חתיכות קטנות של בשר.

3. טיפ למי שמתקשה: אחרי שהבשר החליף את הצבע להעביר את תכולת המחבת לקרש חיתוך לקצוץ דק ולהחזיר למחבת.

4. להוסיף את שאר המצרכים כולל התבלינים להרתיח לכסות קצת להנמיך את האש ולבשל 15 – 20 דקות מידי פעם לערבב ולקראת הסוף לבדוק טעמים.

5. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולערבב / להגיש עם הבשר.

For the recipe in English:
Easy Turkey Bolognese

ספגטי בולונז הודו

 

הרשם
עדכן
56 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן