בטטות בתנור מתכון מעולה
יום שישי בבוקר אני קודם מכניסה דברים לתנור ואני מתחילה עם הירקות שיאפו יקבלו את החריכה שלהם ובטטות זה ירק הכי מתאים לאפייה המתקתקות השילוב הטעים עם הסילאן וקלות ההכנה.
בלי בישול מראש לחתוך ולהכניס לתנור יש אחלה ריחות במטבח וזאת דרך טובה להתחיל יום בישולים במטבח עכשיו אני יכולה להתפנות למנה העיקרית ואני רוצה לגלות לכם סוד.
אפשר לאכול את הבטטות בטמ"פ החדר הן כל כך טעימות ומתקתקות שלא שמים לב והתבנית מתרוקנת.
3 מנות
מרכיבים:
3 בטטות בינוניות חתוכות לקוביות בינוניות / פרוסות
2 בצלים חצויים וחתוכים לפרוסות
כף סילאן
שליש כוס שמן זית
חצי כפית פפריקה מתוקה
שליש כפית פלפל שחור
שלושת רבעי כפית מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 190 מעלות ולסדר תבנית עם נייר אפייה.
2. בקערה גדולה לערבב את הירקות שמן זית סילאן ותבלינים לערבב טוב ולהעביר לתבנית בשכבה אחת.
3. לאפות 50 דקות.
אפשר להוסיף עגבניות שרי חצויות



גולשים מכינים וממליצים:
יעל : "הכנתי עכשיו לשביעי של פסח ולשבת יצא פיגוז!!! תודה רבה"


