בטטה אפויה בסילאן
אני תמיד מחפשת מתכונים קלים אני יכולה להכין המון דברים אבל חשוב שהמתכונים יהיו קלים וזריזים ובטטה מתאימה בדיוק למה שאני רוצה, סגנון של לחתוך לתבל ולתנור.
תסלחו לי אם כבר לאכול פחמימות אני תמיד אקח בטטות על פני תפוחי אדמה המתיקות הטבעית של הבטטה יחד עם הסילאן זה מתכון מנצח בטטות אפויות זה הדבר מעט מצרכים ונותן תוצאה נהדרת.
4 מנות
מרכיבים:
3 בטטות בינוניות / גדולות מקולפות חתוכות לקוביות / פרוסות עבות
1/4 כוס שמן זית
2 כפות סילאן
כפית רוזמרין
תבלינים:
חצי כפית פפריקה מתוקה
1/3 כפית קינמון
חצי כפית פלפל שחור
3/4 כפית מלח
הכנות:
1. לחמם תנור ל 190 מעלות ולסדר תבנית עם נייר אפייה.
2. לערבב את כל המצרכים להעביר לתבנית בשכבה אחת לאפות כ 45 – 50 דקות.





