מרק עגבניות עם ירקות
כל היום חשבתי על המרק הזה, תיארתי לעצמי את הרגע כשאני מגיעה הבייתה מעלה את הסיר הנפלא הזה בזריזות על האש ונושמת לרווחה אני סוף סוף בבית.
זה בדיוק המרק לימים קרים מאוד, קערה אחת של מרק משובח עם ירקות חם וטעים, אחרי שאני מסיימת את הקערה הראשונה אני יכולה לומר שהגעתי הבייתה.
אביב מגיע בריצה מהחדר לבדוק מה הריח הטעים שמסתובב בבית ולוקח לעצמו קערת מרק, מי צריך יותר מזה ?
4 מנות
מרכיבים:
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום קצוצות
5 עגבניות בשלות ורכות חתוכות לקוביות קטנות
דלורית קטנה חתוכה לקוביות קטנות
בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
זוקיני חתוך לקוביות לקטנות
כף רסק עגבניות
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
תבלינים:
כף פפריקה מרוקאית
נגיעה של כורכום
כפית סוכר
ליטר וחצי מים (6 כוסות)
2 כפות א. מרק
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים לסמן איקס על כל עגבנייה בתחתית לחלוט את העגבניות 5 דקות לסנן ולחתוך לקוביות.
2. לחמם סיר עם 4 – 5 כפות שמן להוסיף את הירקות ולטגן מספר דקות תוך כדי בחישה.
3. להוסיף את שאר המצרכים להרתיח כולל התבלינים לכסות להנמיך את האש לבינונית לבשל כ 40 דקות לקראת הסוף לאזן טעמים.
For the recipe in English:
Easy tomato vegetable soup




