סינרול קינמון פרווה
יש משהו שיכול להתחרות בריח של עוגת שמרים שנאפית בתנור? מילוי נהדר של קינמון וסוכר. הריח הנהדר מטייל ברחבי הבית כאשר הסינרול נאפה בתנור — מעלה חיוך ועושה טוב בנשמה.
יש למאפה המתוק הזה שמות שונים: סינבון, לחמניות קינמון וסינבון רולס. בסופו של דבר מדובר בשבלולי קינמון מעולים עם טעם מודגש, שעשויים מבצק נהדר שתופח בקלי קלות.
לפעמים אני נותנת ביס בסינרול וזה מיד מחזיר אותי הרבה שנים אחורה — ילדה קטנה שאוכלת בבוקר סינרול רך עם שוקו ולא מפסיקה לחייך.
30 יחידות
מרכיבים:
550 ג' קמח (4 כוסות פחות כף)
11 ג' שמרים יבשים (כף) / 25 ג' שמרים טריים
כף דבש
40 ג' סוכר ( 2 כפות)
כפית מלח שטוחה
2 חלמונים (צהוב)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
180 מ"ל מים נעימים (3/4 כוס)
סירופ:
180 מ"ל מים (3/4 כוס)
100 ג' סוכר (חצי כוס)
מילוי קינמון:
150 ג' מחמאה / חמאה רכה מאוד
100 ג' סוכר חום (חצי כוס)
50 ג' סוכר לבן (פחות מרבע)
3 כפות קינמון שטוחות
ביצה טרופה
הכנות:
1. בקערת המיקסר לשים את הקמח שמרים והסוכר לערבב קלות ולהוסיף את המלח ושאר המצרכים, בעזרת וו המגל להפעיל במהירות נמוכה לבצק אחיד חלק ורך.
2. לכסות ולהתפיח כשעתיים עד שהבצל מכפיל את הנפח.
3. להוריד את הנפח ולחלק את הבצק לשלושה חלקים, אפשר לחלק לשניים ולקבל סינרול גדולים יותר.
4. הכנת המילוי:
לערבב חמאה / מחמאה סוכרים וקינמון למשחה אחידה.
5. לרדד את הבצק לעלה דק בגודל 26X26 למרוח שכבה דקה מהמילוי ולגלגל לגליל, במידה ויש זמן מומלץ להקפיא ל 30 דקות. לחתוך לשבלולים עבים לסדר בתבנית ולהתפיח 15 דקות.
6. הכנת הסירופ:
להרתיח מים וסוכר מספר דקות ולסגור.
7. אפשרות נוספת למילוי:
להבריש את הבצק עם החמאה, לערבב סוכרים וקינמון ולפזר על החמאה.
8. להבריש את הסינרול עם ביצה טרופה ולאפות כ 25 דקות עד שהם מקבלים צבע זהוב יפה, ביציאה להבריש בנדיבות את הסינרול עם הסירופ.
For the recipe in English:
Dairy Free Cinnamon Rolls




גולשים מכינים וממליצים:
מיה : "יצא מושלם!!!"
דנה : "הכנתי לשבת יצא מדהים נאמץ את האפליקציה להכל תודה וישר כוח על המתכונים."
אורית : "ואו ניקי!! איזה טעים זה יצא!!! את מדהימה!!
הכנתי היום, והיה תענוג!! מתכון קל וטעים כ"כ!
בכלל, אני נהנית בכל פעם מחדש מהאתר שלך, גדוש דברים נפלאים!
עושה חשק להיות במטבח (:"
רונה : "הסינרוליםשבלולים האלה פשוט מהממים! מושלמים! אין מילים! תודה!(:"


