מתכון מאפינס שוקולד פרווה
כששואלים אותי איזה מאפינס הכי להכין אני ישר אומרת מאפינס שוקולד, ללא הקצפה אפילו לא הוצאתי את המיקסר צריך רק כף וקערה לערבב לחלק לשקעים ולתנור.
מתכון כל כך קל שנותן תוצאה מדהימה כמה שהוא פשוט הוא יוצא נהדר, כל פעם שמתחשק משהו מתוק או התקילו אתכם אורחים קחו 5 דקות תכניסו לתנור ותנו למשפחה ליהנות.
12 יחידות
מרכיבים:
2 ביצים L
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
חצי כוס א. שוקולית
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
120 מ"ל מים (חצי כוס)
90 ג' קוקוס (כוס)
140 ג' קמח (כוס)
כפית א. אפייה
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות ולשמן תבנית שקעים.
2. לערבב את כל המצרכים לתערובת חלקה למלא את השקעים עד 3/4 גובה לאפות כ 20 – 25 דקות.


גולשים מכינים וממליצים:
nusy1 : הכנתי עם מיץ תפוזים (כי נשאר בבקבוק חצי כוס ) – יצא מעולה. אני משוגעת על קוקוס. – תודה על כל המתכונים.
שם : היי ניקי, יצא מעולה!! לאלה שאוהבים בכל זאת שוקולד מלמעלה המסתי שוקולד מריר אחד בתוך שמנת מתוקה ושפכתי מעל, יצא מעולה!! תודה ניקי!!


