בננה עם שוקולד - מתכון מהמם!
קבלו קינוח פשוט במיוחד 2 – 3 מצרכים כמעט בלי עבודה אבל עושה רושם מפה ועד הודעה חדשה, זה נולד מבננות שהיו על השיש וכולם יודעים שהשילוב של בננות ושוקולד שפתיים יישקו.
לא רק לילדים אלא גם למבוגרים ואני מגישה אותו בצורה יפהפייה זה קינוח כל כך מושקע אבל רק נראה, הבונוס אפשר להעסיק את הילדים לפחות שעה ואם יש אירוח בדרך מתכון נפלא במיוחד בימים החמים.
מרכיבים:
6 – 7 בננות בשלות
מקלות קצרים / שיפודים
100 ג' שוקולד מריר
3 כפות שמן
לציפוי:
50 ג' שוקולד לבן מומס
סוכריות
הכנות:
1. בננה גדולה לחתוך ל 3 חלקים בינונית 2 חלקים ואפשר חתיכות קטנות יותר, לנעוץ מקל בתוך כל בננה ולהקפיא 30 דקות.
2. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף שמן ולהמיס לקרם אחיד.
3. להכין משטח ישר עם ניילון, להעביר את קרם השוקולד כוסית ארוכה ורחבה, לטבול את הבננה בתוך השוקולד כך שיצפה מכל הכיוונים לנטוף שאריות ולהניח על הניילון.
4. לשים את השוקולד הלבן המומס בתוך שקית זילוף להזליף פסים דקים על כל בננה.
5. להקפיא לשעה לפני ההגשה לשים בעטרות נייר.
6. אפשרות נוספת לפזר סוכריות במקום שוקולד לבן או קוקוס.
אוכלים ישר מההקפאה, נשמר בהקפאה.








