עוגת קוקוס שיש
עוגת קוקוס רכה ונהדרת בלי חמאה אלא על בסיס שמן, עם נגיעות של שוקולית פה ושם ואיזה טעם נהדר יש לה. 45 דקות והיא מוכנה מפיצה ריח טוב טעימה ומומלצת. עוגה מושלמת במיוחד לאוהבי הקוקוס.
אינגליש קייק
מרכיבים:
2 ביצים L
150 ג' סוכר (שלושת רבעי כוס)
120 מ"ל שמן (חצי כוס)
מילקי וניל / 120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
80 מ"ל חלב (שליש כוס)
90 ג' קוקוס (כוס)
140 ג' קמח רגיל (כוס)
כפית א. אפייה
כף אבקת שוקולית
כפית אבקת קקאו
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.
2. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף במהירות בינונית כדקה להוסיף את שאר המצרכים ולסיים עם הקמח וא. אפייה.
3. לערבב במהירות נמוכה לתערובת אחידה להוציא חצי כוס מהתערובת לערבב עם השוקולית והקקאו.
4. להעביר לתבנית את 2 התערובות לערבב ליצירת צורות ולאפות כ 45 דקות.
For the recipe in English:
Coconut Marble Cake


גולשים מכינים וממליצים:
מלי : "זו עוגה מעולה, אצלי במטבח היא מככבת ואני מראש מכינה כמות כפולה, כי העוגה נטרפת. ובכלל, כל המתכונים שלך אליפות (הגזר, העוגות מוס, טירמיסו, מתכוני העוף, הפשטידות) מעולים, קלים וטעימים!!! אצלנו את מככבת :)"


