יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

עוגות וקינוחים עוגות שמרים

סינרול שבלולי קינמון

22 יוני 2014
(Visited 52,581 times, 1 visits today)
סינרול שבלולי קינמון

סינרול שבלולי קינמון

אחת הדרכים הכי טובות לפתוח את הבוקר זה עם מאפה שמרים חם. בצק רך עם מילוי שמורגש בכל ביס. והפעם, אני לא מתכוונת לשוקולד, הגיע זמן הקינמון — מילוי קינמון נהדר שלא תפסיקו לאכול.
שבלולי קינמון תפוחים וזהובים. יש כאלה שקוראים להם סינרול או סינבון — השם לא משנה, מה שחשוב זה שהם מטריפים ולאוהבי הקינמון זאת חגיגה.

כ-28 שבלולים

מרכיבים:

440 ג' קמח (3 כוסות + 2 כפות נוספות)
11 ג' שמרים יבשים (כף) / 25 ג' שמרים טריים
40 ג' סוכר (2 כפות)
חצי כפית מלח
חלמון (צהוב)
100 ג' חמאה רכה מאוד
240 מ"ל חלב חמים (כוס)

סירופ סוכר:
120 מ"ל מים (חצי כוס)
100 ג' סוכר (חצי כוס)

מילוי קינמון:
150 ג' חמאה רכה מאוד
100 ג' סוכר חום (חצי כוס)
50 ג' סוכר לבן (פחות מרבע)
3 כפות קינמון שטוחות

ביצה טרופה להברשה

הכנות:

1. בקערת המיקסר לשים קמח, שמרים וסוכר ולערבב קלות. להוסיף מלח ואת שאר המצרכים, ובעזרת וו המגל לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך וקצת דביק.

2. אפשרויות:
לשמן קערה, להניח את הבצק ומעט לשמן. לכסות ולהכניס למקרר ל 8 – 10 שעות. אפשרות שנייה היא לאסוף את הבצק לכדור, לכסות ולהתפיח כשעתיים עד שהבצק מכפיל את הנפח.

3. להוריד נפח ולחלק את הבצק לשלושה חלקים. (אפשר גם שניים) לרדד כל חלק לעלה דק בגודל 25×25.

4. הכנת המילוי:
לערבב חמאה / מחמאה, סוכרים וקינמון למשחה אחידה, למרוח שכבה דקה מהמילוי על כל עלה ולגלגל לגליל.

5. במידה ויש זמן מומלץ להקפיא ל-30 דקות. לחתוך לשבלולים עבים, לסדר בתבנית ולהתפיח 15 דקות.

6. הכנת הסירופ:
להרתיח מים וסוכר למספר דקות ולסגור.

7. אפשרות נוספת למילוי:
להבריש את הבצק עם החמאה, לערבב סוכרים וקינמון ולפזר על החמאה.

8. להבריש את הסינרול עם ביצה טרופה ולאפות כ-25 דקות עד שהם מקבלים צבע זהוב ויפה. ביציאה להבריש בנדיבות את הסינרול עם הסירופ.

For the recipe in English:
Cinnamon Rolls

סינרול שבלולי קינמוןסינרול שבלולי קינמוןסינרול שבלולי קינמוןסינרול שבלולי קינמון

הרשם
עדכן
264 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן