פסטה של גן הילדים ב-10 דקות הכנה יוצא פגז!
הפסטה בגן הילדים תמיד הרבה יותר טעימה מהפסטה שיש בבית, כל ילד קטן יאמר את זה. אני עושה אחלה פסטות, ועדיין שכשהילדים שלי היו קטנים הם התעקשו שהפסטה שהם אכלו בגן יותר טעימה.
אתם לא יודעים כמה ניסיונות ניסיתי להכין את הפסטה הזאת ולא הצלחתי. בסוף נמאס לי — ניגשתי למבשלת של הגן וביקשתי את המתכון לפסטה המפורסמת. משם הלכתי למטבח ולא הפסקתי לצחוק, כי זה עוד יותר פשוט ממה שחשבתי וטעים ברמות!
אני אכלתי צלחת שלמה — זה יותר טעים מכל פסטה שהכנתי. אבל המבחן האמיתי היה הילדים ובמיוחד רועי, שבגיל 23 כבר לא מתלהב מפסטות. הם ניקו את הצלחות ולא השאירו כלום.
המתכון זה שטויות, לכל אחד יש את המצרכים האלה בבית. תכירו את ההתמכרות החדשה שלכם — פסטה של גן הילדים ב-10 דקות הכנה והיא מוגשת לשולחן, יצא פגז! לא להאמין כמה שזה טעים.
2 מנות
מרכיבים:
250 ג' ספגטי / כל פסטה שאוהבים
בצל קצוץ דקדק
2 שיני שום קצוצות
100 ג' רסק עגבניות (2 כפות)
כוס מים קצת יותר
תבלינים:
כפית פפריקה מתוקה
כפית סוכר
כף א. מרק עוף
שליש כפית מלח
שליש כפית פלפל שחור
לילדים אמיצים:
כף אריסה
פלפל חריף חתוך לטבעות דקות
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. לסנן, לשטוף, להוסיף 2 כפות שמן זית, לערבב ולשמור בצד.
2. לחמם סיר עם 3 כפות שמן. לטגן את הבצל והפלפל על אש בינונית עד שהם מזהיבים קלות. להוסיף את השום לעוד דקה טיגון ולהקפיד לערבב כדי שהשום לא יישרף. להוסיף רסק, תבלינים, אריסה ומים ולבשל עוד 2 – 3 דקות.
3. להוסיף את הספגטי ולבשל 2 – 3 דקות. מידי פעם לערבב כדי שהספגטי יספוג את כל הטעמים.
For the recipe in English:
Kid-Friendly Pasta Recipe




