יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מטבלים, ממרחים ורטבים מתכונים לסוכות: לאירוח קל מתכונים לפסח מתכונים לתשעה באב

מוס טונה

5 אוקטובר 2014
(Visited 51,546 times, 1 visits today)
מוס טונה

מוס טונה

אני כבר הפסקתי לספור כמה ביקשו ממני את המתכון למוס היפהפה הזה. טונה מככבת אצלי בבית ואני כבר לא יכולה לספור את מספר הדברים שהכנתי מטונה. לכל מי שלא יודע טונה נחשבת לבריאה ומלאה בחלבון, הילדים שלי מאוד אוהבים אותה.
אני מכינה את המוס הזה כבר שנים, זה מתכון שחובה להכין בארוחת ערב או באירוח חלבי עם ירקות טריים. אפשר למרוח על קרקרים מלוחים, חלות ופיתות. אי אפשר להפסיק לנשנש. שימו לב כמה שהוא יפה — לשים אותו במרכז השולחן באירוח וכל העיניים עליו.
ההכנה הכי קלה והוא מעולה, ואפשר להכין יומיים מראש ולשמור בהקפאה. הצלחה מטורפת והמוס הזה מנצח.

7 יחידות

מרכיבים:

בצל קטן חתוך קטן
2 קופסאות טונה 160 ג' כל אחת מסוננת
200 ג' שמנת חמוצה
2 כפות גדושות מיונז
1/4 כוס מים
14 ג' ג'לטין (שקית)
כף גדושה קטשופ
3 כפות עירית קצוצה (לא חובה)
פלפל שחור גרוס
3/4 כפית מלח

הכנות:

1. לחמם מחבת על אש בינונית עם כף שמן ולטגן את הבצל עד שהוא מזהיב קלות. לערבב את כל המצרכים חוץ מהעירית, המים והג'לטין כולל הבצל ולטחון למחית חלקה.

2. בקערית קטנה, לערבב ג'לטין ומים ולהשאיר בצד ל-10 דקות. לשים במיקרו ל-30 שניות, לוודא שכל הג'לטין נמס, להוסיף לתערובת הטונה, לערבב ולהוסיף את העירית.

3. למלא תבנית שקעים סיליקון עד הסוף, להקפיא למספר שעות ולהוציא למקרר כשעה לפני ההגשה.

For the recipe in English:
Tuna Mousse Recipe

מוס טונה

הרשם
עדכן
76 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן