חזה עוף צהוב
תנו לי רק מתכונים כאלה פשוטים. זה מסוג המתכונים הכי קלים והם מנצחים כל פעם מחדש. מבחינתי, זאת ארוחת צהריים נהדרת. למי אין חזה עוף בבית? זה פתרון טעים ומהיר למי שצריך להכין אוכל במהירות. מה זה מהיר? חמש עד שש דקות להקפיץ ומשם לצלחת. שימו לב לא לנשנש בדרך, בכל זאת הילדים צריכים לאכול צהריים.
טעמים עסיסיים, תיבול נהדר וכל המשפחה מאוד אוהבת. קבלו דרך טעימה לאכול את חזה העוף: בתוך פיתה עם חומוס וצ'יפס, כמו שווארמה. תוך עשר דקות המחבת ריקה ולכולם יש ארוחת צהריים מרוצה.
3 מנות
מרכיבים:
500 – 700 ג’ חזה עוף חתוך לקוביות בינוניות
3/4 כפית כורכום
1/4 כוס שמן קנולה
כף א. מרק
בסיום:
כף רוטב סויה
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
כף דבש / סילאן
הכנות:
1. לערבב את החזה עוף עם השמן והתבלינים להשרות כשעה במידה ויש זמן אפשר גם שעתיים.
2, לחמם מחבת רחבה עם 3 – 4 כפות שמן להוסיף את החזה עוף למחבת כולל התיבול לטגן כ 5 דקות על אש בינונית – גבוהה מידי פעם לערבב.
3. להוסיף את הסויה, צ'ילי מתוק והסילאן לערבב כדקה ולהוריד מהאש.
For the recipe in English:
Yellow chicken breast


גולשים מכינים וממליצים:
ליאונה כהן : "מתכון מעולה. היה ממש טעים.
מאוד נהנינו!!"
ריקי : "עשיתי מקודם בדיוק עם המינון המשולב.
יצא מ-ע-ד-ן!
את מלאך, החזרת לי בשנתיים האחרונות את הביטחון העצמי במטבח, ואת החשק לארח.
וכמובן, הכי חשוב, לילדים את התיאבון…
מירב : "ניקי אני מתה על המתכונים שלך! זה יצא טעים סוף. הילדים פירקו את הכל"
אודליה : "ניקי אהובה! הכנתי את המתכון בבטחון מלא שזה יצא טעים .. וכמובן לא אכזבת!
הכנתי ביום שישי, הכפלתי כמויות, כשזה יצא התאפקתי לא לטרוף חצי מחבת.. ממש כמו שווארמה טריה! והזין את כל המשפחה בשבת ואותי עד היום. מאוד מאוד טעים! כבר מעבירה למחברת המתכונים שלי, ששם 90% מהמתכונים- שלך!"


