יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים לסוכות: לאירוח קל עוגות גבינה עוגות גבינה לשבועות שבועות

עוגת קרמבו גבינה מהממת!

2 אוגוסט 2018
(Visited 41,459 times, 1 visits today)
עוגת קרמבו גבינה מהממת!

עוגת קרמבו גבינה מהממת!

אני לא מכירה מישהו שלא מכיר ואוהב את עוגת הקרמבו. מתכון ותיק, מוכר ואהוב שיצא כל כך מוצלח, שהחלטתי להכין עוגת קרמבו גבינה עם כל הטעמים הטובים ולא חסכתי כי רציתי שיהיה מושלם.
התחלתי מהבסיס – שוקולד כמובן. מעליו מוס גבינה נהדר ללא ג'לטין. רק מצריך קצת סבלנות בין שכבה לשכבה, ולסיום עוד שכבת שוקולד מעל. אמאל'ה כמה טעים, זה במיוחד לאוהבי הגבינה והשוקולד, תחשבו איזה ביס מושלם.

גודל תבנית: 24 / 26

מרכיבים:

בסיס:
2 ביצים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
3 כפות אבקת שוקולית
80 מ"ל שמן (שליש כוס)
80 מ"ל שמנת מתוקה (שליש כוס)
140 ג' קמח (כוס)

בסיס נוסף:
150 ג' ביסקוויטים גרוסים
100 ג' חמאה מומסת

מוס גבינה:
500 ג' גבינה לבנה 9% מסוננת מנוזלים כ 10 שעות
500 מ"ל שמנת מתוקה 38% (2 קופסאות)
80 ג' אינסטנט וניל (4 כפות)
120 מ"ל חלב (חצי כוס)
120 ג` סוכר (חצי כוס + כף)

ציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה

קצפת לעיטור

הכנות:

גבינה מסוננת מנוזלים:
1. להעביר את הגבינה לחיתול (טטרה) / מגבת לסגור לשק ולתלות מעל הכיור לפחות 10 שעות.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. להקציף את הביצים והסוכר כדקה להוסיף שמן, שמנת, אבקת שוקולית ובסוף את הקמח, להקציף במהירות נמוכה לבלילה אחידה וחלקה.

4. לשמן תבנית להעביר את הבלילה לאפות כ 20 דקות ולצנן.

5. למי שמעדיף בסיס ביסקוויטים:
לערבב את הביסקוויטים והחמאה לשטח בתבנית ובינתיים להקפיא.

6. לערבב גבינה וסוכר, להקציף שמנת אינסטנט וניל וחלב לקרם יציב ולהוסיף בקיפול את תערובת הגבינה והסוכר, לשטח על הבסיס באופן שווה ולהקפיא לשעתיים.

7. לשבור את השוקולד לקוביות להוסיף שמנת להמיס במיקרו על עוצמה מלאה ולערבב לקרם שוקולד אחיד, לצקת על המוס גבינה באופן שווה ולהקפיא לשעה.

8. להזליף פרחי קצפת בסיום.

For the recipe in English:
Krembo cream cheese cake

עוגת קרמבו גבינה מהממת!עוגת קרמבו גבינה מהממת!

הרשם
עדכן
257 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן