שוטים של מוס שוקולד - קינוח מנצח
קינוח מהמם! מה שהכי יפה בקינוח הזה שהוא מתאים לכולם אין ילד או מבוגר שמסוגל לומר לא ליופי הזה, קינוח דו – קולד כלומר שני סוגי שוקולד בכוסית אחת, כל העניין זה ההרכבה וזה נראה מיליון דולר.
כאילו השקעתי מפה ועד הודעה חדשה יש כאן אולי התעסקות של 20 דקות, ליום הולדת לאירוח חגיגי לפנק את המשפחה, יש כאן מוס שוקולד אלוהי ללא ביצים חיות מוס שוקולד קלאסי שתמיד מתקבל בברכה.
הבונוס הנהדר שאפשר להכין יום וגם יומיים קודם שימתין במקרר הכנתי ליום ההולדת של אביב זה היה שוס.
כ 10 – 12 יחידות
מרכיבים:
160 ג' פודינג אינסטנט וניל (2 חבילות)
500 מ"ל שמנת מתוקה (2 קופסאות)
480 מ" חלב (2 כוסות)
80 ג' סוכר (4 כפות)
100 ג' שוקולד מריר
100 ג' שוקולד לבן
4 כפות חלב
לשכבת הפירורים:
100 ג' פירורי פתי בר קרמל / שוקו / פתי בר רגיל / מריר
60 ג' חמאה מומסת
כפית סוכר / סוכר לבן
קורט קינמון
הכנות:
1. לשבור את השוקולד הלבן לקוביות לשים בקערה עם 2 כפות חלב להמיס במיקרו על עוצמה מלאה לערבב לתערובת אחידה ולקרר מספר דקות.
2. להקציף שמנת (אחת) אינסטנט (אחד) כוס חלב שתי כפות סוכר ושוקולד למוס סמיך מאוד לא אמור להיות יציב.
3. להעביר לשקית זילוף ולמלא את הכוסיות / צנצנות עד חצי גובה או למלא עם כפית לקרר כ 30 דקות.
4. לשבור את השוקולד המריר לקוביות לשים בקערה עם 2 כפות חלב להמיס במיקרו על עוצמה מלאה לערבב לתערובת אחידה ולקרר מספר דקות.
5. להקציף שמנת (השנייה) אינסטנט (השני) כוס חלב שארית סוכר ושוקולד מומס למוס סמיך מאוד לא אמור להיות יציב.
6. למלא את הכוסיות עד הסוף ולקרר 30 דקות.
7. לערבב פתי בר עם סוכר וחמאה לפירורים גסים לשים כפית מלאה מעל כל מוס שוקולד.



גולשים מכינים וממליצים:
מיטל : "מעולה!!!
קל להכנה וקוצר מחמאות,תודה"
שיר : "פשוט מעולה!!!!תודה רבה על המתכונים הנפלאים!!"
מורן : "מדהים שאין דברים כאלה… מומלץ בחום! תודה ניקי"


