מתכון עגבניות ממולאות אורז צמחוני קל
אני מתכוונת שהם ממש קלים, תסמכו עליי!
רציתי להכין מנה קיצית, קלילה ופשוטה, כזו שמכינים בלי להשקיע יותר מדי בשעות הצהריים החמות. המנה הזו מושלמת במיוחד לימים האלה, שבהם אנחנו מחפשים פתרונות מהירים, אבל לא מוכנים לוותר על אוכל ביתי טעים.
בא לכם לפנק את המשפחה? זה בדיוק המתכון בשביל זה. לפעמים לא צריך להשקיע יותר מדי בשביל לקבל תוצאה טובה, טעימה ומפנקת. זו הוכחה שגם מנות קלאסיות יכולות להיות קלות ומהירות.
2 – 3 מנות
מרכיבים:
7 – 8 עגבניות בינוניות אדומות ויפות
בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
2 שיני שום פרוסות דק
12 – 15 פטריות שמפיניון חתוכות קטן
1/4 צרור פטרוזיליה קצוצה
שליש כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח
3/4 כוס מים
לימון
אופציה לחלבי:
להוסיף למילוי 50 ג' גבינה צהובה מגורדת.
הכנות:
1. לרוקן את העגבניות ואת בשר העגבנייה ללא הנוזלים לחתוך קטן ולהעביר לקערה.
2. לחמם מחבת עם 3 כפות שמן לטגן את קוביות הבצל כ 5 דקות להוסיף את הפטריות החתוכות ולהמשיך לטגן עוד 2 דקות.
3. להוסיף את תכולת המחבת לקערה עם העגבניות החתוכות יחד עם הפטרוזיליה ולתבל.
4. לחמם תנור ל 190 מעלות, למלא את העגבניות לעשות כיפה קטנה בכל עגבנייה, להעביר לתבנית להוסיף את המים וסחיטה של לימון.
5. להכניס לתנור לאפות כ 20 דקות לכסות ולאפות עוד 40 דקות.
For the recipe in English:
Vegetarain Stuffed Tomatoes






גולשים מכינים וממליצים:
עינב : הכנתי את העגבניות ליום ההולדת של הבן שלי. הם היו להיט… לא זוכרת מתי התחסל משהו כל כך מהר.
השינוי היחיד הוא שהוספתי קצת גבינת פרמזן…
תודה על המתכון הנהדר


